Lisa Su
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 546
- İsim
- Can Uzay
Hocam birkaç gün ethermine, birkaç gün binance poolda kazıp eth kazançlarına bakarak kıyaslama yapmak çok yanlış olur. Çünkü zorluk seviyesi her gün değişiyor. Ama benim tercihim her zaman binance pool'dan yana. Çünkü günlük ödeme alıyoruz alt sınır olmadan, Pool fee ethermine'ın yarısı kadar. Nadiren de olsa bonus veriyor binance. Yatan para direkt binance hesabına geldiği için %1 kesinti ile 1 dakika içinde paparadan banka hesabında oluyor paran.
Ayrıca kasımda tek kart ile miningi anlatan bir konu açmıştım. Linç yemiştim şimdi keşke biraz araştırsaydım önyargılı olmasaydım diyorlardır o linç edenler
Ayrıca kasımda tek kart ile miningi anlatan bir konu açmıştım. Linç yemiştim şimdi keşke biraz araştırsaydım önyargılı olmasaydım diyorlardır o linç edenler
İnceleme - Ryzen 5 3600 ve RX 5600XT Mining Performansı
Kripto paraların tekrar gündeme gelmesi ve değer artışı ile birlikte yatırım yapmadan, yalnızca elimizdeki bilgisayarla mining yapabilir miyiz sorusuna cevap aradım. Günümüzde ekran kartları ile hala ETH mining yapılıyor ve yeterli seviyede yatırım yapılırsa hala bir kazanç getiriyor. Ancak...
forum.donanimarsivi.com