Ethermine.org sorunu

Furkan1.

80+
Reaksiyon skoru
42
Arkadaşlar bir süredir ethereum kazıyorum. Bilgisayar üzerinden ethermine.org a girince anlık ne kazdığımı görebiliyorum ama telefondan bakmak istediğimde görünmüyor telefondan nasıl bakabilirim?

Arkadaşlar bir süredir ethereum kazıyorum. Bilgisayar üzerinden ethermine.org a girince anlık ne kazdığımı görebiliyorum ama telefondan bakmak istediğimde görünmüyor telefondan nasıl bakabilirim?
ben görebiliyordum sıkıntı olmuyordu masaüstü sitesi seçeneğini seç telefondan belki öyle olur

Denedim malesef yine olmadı başka bir yolu var mı acaba?

Başka tarayicidan dene bakalim

Telefona uygulamasını indir ben öyle yaptım, hem program durunca bildirim gönderiyor hocam

Hayır nasıl göremezsin o kısmı anlamadım. Sitemi açılmıyor yoksa cüzdanı aratınca mı bulmuyor ? Doğru kategoride arattığından emin ol. ETC-RVN seçili gelmiş olabilir. Çalışmaması gibi bir şey mümkün değil global bir site.

Bİlgisayardan baktığın linki whatsapp mobil üzerinden birisine at. Telefondan o linke tıkla, görünecektir. Ben o şekilde kontrol etmekteyim. Herhangi bir mobil uygulama yüklü değil.

Bİlgisayardan baktığın linki whatsapp mobil üzerinden birisine at. Telefondan o linke tıkla, görünecektir. Ben o şekilde kontrol etmekteyim. Herhangi bir mobil uygulama yüklü değil.
Dün yazamadım tavsiye için teşekkür ederim denedim oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,156
Üyeler
187,940
Son üye
meptNN
Geri