Neler Yeni

Ethermine Yeni Ödeme Politikası

Merhaba, günlük kazma miktarım 0.012 ETH şimdi bende ödeme 28 gün sonra gözüküyor. Bu günü azaltmak için ne yapmalıyım?
azaltamazsınız hocam çünkü ödeme politikasını değiştirdi ethermine her ayın 28 inde yatacak bundan sonra ödemeler
o yüzden çoğu küçük kazıcı ethermine ı buraktı

anladım. senin tavsiyen nedir yani o süre benim için çok fazla nereye geçiş yapmalıyım?
şuanda binance pool en iyisi gibi gözüküyor günlük ödeme yapıyor fakat kazancı diğerlerine göre birazcık az 200mhs alıyorsan binance pool da 197 diye geçiyor gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
295
İsim
Siyah Limon

buraka01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
burak taşcı
ben anlamadım benim ethermineda 0.009 eth var bunu ne zaman çekcem

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
şuanda binance pool en iyisi gibi gözüküyor günlük ödeme yapıyor fakat kazancı diğerlerine göre birazcık az 200mhs alıyorsan binance pool da 197 diye geçiyor gibi
Binance pool dışında bekleme süresi fazla. Ayın 28inde ethermine ve sparkpool ödemeyi doğrudan borsaya yapabiliyor. Ancak bu süreç boyunca parayi bozdurma şansın olmuyor. Binancede dogrudan aldigin miktari stake ederek de parani katlama sansin var. Dilersen fiyat yükselişlerinde hemen satma imkanin var. Bu açıdan şu an Binancepool diger havuzlardan daha avantajli oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben anlamadım benim ethermineda 0.009 eth var bunu ne zaman çekcem
Metamask cüzdani bağlarsan hemen çekebilirsin ama bu sefer de borsaya aktarmak için yine komisyon ödemen gerekecek (2 kere komisyon anlamına gelir). Ayin 28 ini beklersen dogrudan borsana yatar ve komisyon kesilmez. Tabii 0.01 eth ye tamamlaman lazim.

Son düzenleme:
ben metamask hesabı oluşturdum ama polygon guide olayını anlamadım

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
ben metamask hesabı oluşturdum ama polygon guide olayını anlamadım
Kazayla yanlış protokol ile aktarım yapacak olursan kripto paran buhar olur. Ya anlamak için iyice öğren ya da en iyisi hiç bulaşma. Ayrıca komisyona da değindim. 2 kez komisyon ödemek gerekiyor. Havuzdan metamaska ve metamasktan borsaya.

Kazayla yanlış protokol ile aktarım yapacak olursan kripto paran buhar olur. Ya anlamak için iyice öğren ya da en iyisi hiç bulaşma. Ayrıca komisyona da değindim. 2 kez komisyon ödemek gerekiyor. Havuzdan metamaska ve metamasktan borsaya.
zaten ethermine daki kazdığım hesabıma yattıktan sonra geçtiğimiz günlerde binance pool a geçtim fakat şimdi ethermine a yeniden geçsem diyorum ama anlaşılan sıkıntılı sizin de dediğiniz gibi

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
günlük ortalama kazım miktarına bakarak ödeme yapıyor diye biliyorum. Yanlış mıdır hocam?

günlük ortalama kazım miktarına bakarak ödeme yapıyor diye biliyorum. Yanlış mıdır hocam?
ortalama derken zaten hocam sabit mesela 76mhs alıyorum bu 73 diye geçiyor binance pool da normalde ethermine bu böyle değildi binance pool komisyonu çok alıyor

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Top Bottom