Metro 2033
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 371
yeni beilgisayar aldım ama internet ethernet istiyor bende ethernet baklosu yok ve internet benim odama uzak ne yapabilirim? LTFN ACIL PLS 
yani mini wifi gibi bişyemi napacam onlan ben anlamam pek internet işlerinden pardnWi-Fi dongle alabilirsin.
![]()
Asus USB-N14 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus USB-N14 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus USB-N14 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
USB ile bilgisayarına takacaksın ve Wi-Fi işi görecek.yani mini wifi gibi bişyemi napacam onlan ben anlamam pek internet işlerinden pardn![]()
bilgisayara sokacaksın. Ama kablolu internet kalitesini alamazsın.yani mini wifi gibi bişyemi napacam onlan ben anlamam pek internet işlerinden pardn![]()
bende wifi adaptörü var onlan olurmu??Wi-Fi dongle alabilirsin.
![]()
Asus USB-N14 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus USB-N14 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus USB-N14 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Wi-Fi adaptörü derken USB ile takılandan mı bahsediyorsun ?bende wifi adaptörü var onlan olurmu??