herhangi bir cat 5 veya cat 5e kablo alabilirsin cat 5 100mbps'e kadar destekliyo cat 5e 1000mbps'e kadarcok param yok 100mbs internetim ortalama iyi anakartım var ne onerirsiniz 15m civarı olsun
cat 5 internet kablosu işini görür en yakın elektirikçiye git yapar sanacok param yok 100mbs internetim ortalama iyi anakartım var ne onerirsiniz 15m civarı olsun
link ?herhangi bir cat 5 veya cat 5e kablo alabilirsin cat 5 100mbps'e kadar destekliyo cat 5e 1000mbps'e kadar
internetten almak istiyorum guvenmiyorum elektrikcilere sorun cıkartır ugrasamamcat 5 internet kablosu işini görür en yakın elektirikçiye git yapar sana
komik olan birseymi varcat 5 internet kablosu işini görür en yakın elektirikçiye git yapar sana
elektirikçiden alabilirsin merak etme kötü şeyler yapmazlar arada sırada dışarıya çıkmak insana iyi gelir emin ollink ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
internetten almak istiyorum guvenmiyorum elektrikcilere sorun cıkartır ugrasamam
komik olan birseymi var
babanmi elektrikci.arkadasın falan sandın sen beni heralde az disariya cik falan yenisin burda fazla sımarma haddini bil anlicanelektirikçiden alabilirsin merak etme kötü şeyler yapmazlar arada sırada dışarıya çıkmak insana iyi gelir emin ol
babam elektirikçi değil ayrıca türkçe imla kurallarına dikkat edersen sevinirimbabanmi elektrikci.arkadasın falan sandın sen beni heralde az disariya cik falan yenisin burda fazla sımarma haddini bil anlican