Ethernet kablosu önerisi

justpubs

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba, buat hattından geçireceğim Ethernet kablosu arıyorum.

20metre olacak
Dayanıklı yapıda ve parazitlere karşı dayanıklı olursa çok iyi olur elektrik hattının yakınından geçecek.
Cat6a veya cat7 düşünüyorum.

Önerdiğiniz markalar ve ürünler varsa öğrenmek isterim.

20 metrede Cat6-7-8 hiçbiri farketmez hepsi aynıdır dilediğini alabilirsin.

20 metrede Cat6-7-8 hiçbiri farketmez hepsi aynıdır dilediğini alabilirsin.
Hepsi aynı mıdır? Cat 40Gbps'ye kadar veri aktarabilirken Cat 6 10Gbps aktarabiliyor. Bant genişliği farkları da var, fiyat farklarından bahsetmiyorum bile. Ev kullanımı için uygun fiyatlı Cat 6 varken Cat 7 ve 8'i almaya hiç gerek yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marka olarak Alfais, Ugreen ve bildiğiniz diğer markalara güvenebilirsiniz. Kendi evimde 8 metrelik u-green'in Cat 7 kablosunu kullanıyorum, zamanında bilgisizdim fiyat farkını umursamamıştım. Size kaç metre lazımdı?

Bu arada Alfais'i çok iyi bilmemekle beraber Ugreen'i şiddetle tavsiye ederim.

Hepsi aynı mıdır? Cat 40Gbps'ye kadar veri aktarabilirken Cat 6 10Gbps aktarabiliyor. Bant genişliği farkları da var, fiyat farklarından bahsetmiyorum bile. Ev kullanımı için uygun fiyatlı Cat 6 varken Cat 7 ve 8'i almaya hiç gerek yok.

Marka olarak Alfais, Ugreen ve bildiğiniz diğer markalara güvenebilirsiniz. Kendi evimde 8 metrelik u-green'in Cat 7 kablosunu kullanıyorum, zamanında bilgisizdim fiyat farkını umursamamıştım. Size kaç metre lazımdı?

@TayyarCR
Teşekkürler hocam bana 20metre gibi bir ölçü lazım, fakat şöyle bir problem var ugreen modellerinde parazit koruma göremedim.
Normalde cat6 yeter fakat ilerisi için cat6a daha mantıklı gibi gelmişti sonradan buattan tekrar kablo çekmek istemedim

o kadar veri aktarımı kullanacak mı cat 6 alıp geçsin

@TayyarCR
Teşekkürler hocam bana 20metre gibi bir ölçü lazım, fakat şöyle bir problem var ugreen modellerinde parazit koruma göremedim.
Normalde cat6 yeter fakat ilerisi için cat6a daha mantıklı gibi gelmişti sonradan buattan tekrar kablo çekmek istemedim

o kadar veri aktarımı kullanacak mı cat 6 alıp geçsin
Bende onu dedim zaten hocam.

Bende onu dedim zaten hocam.
Hocam elektrik hattının yanından geçeceği için parazit olabilir deniliyor, veggieg markasının ki bir nebze korumalı, ugreen de koruma yok eğer yanlış anlamadıysam
Veggieg markası işimi görür diye düşünüyorum ama emin olamadım

Cat 5/6/7/8 karşılaşması var ev ortamında hepsi aynı senin dediğin 100 metreden sonrası için geçerli.

Karşılaştırma..

@TayyarCR

yukardıdakilerden ugren iyi olsada vegveg daha iyi gibi.

Cat 5/6/7/8 karşılaşması var e ortamında hepsi aynı senin dediğin 100 metreden sonrası için geçerli.

Karşılaştırma..

Fiyartları aynıysa içbir sorun yok, ama fiyatları aynı değil...

Hocam elektrik hattının yanından geçeceği için parazit olabilir deniliyor, veggieg markasının ki bir nebze korumalı, ugreen de koruma yok eğer yanlış anlamadıysam
Veggieg markası işimi görür diye düşünüyorum ama emin olamadım
İkiside aynı ürün hocam. VegGieg olarak marka ismi değişmiş sadece. O linki direkt olarka ugreen'in resmi kendi sitesinden aldım.

Cat 5/6/7/8 karşılaşması var ev ortamında hepsi aynı senin dediğin 100 metreden sonrası için geçerli.

Karşılaştırma..

Fiyartları aynıysa içbir sorun yok, ama fiyatları aynı değil...

İkiside aynı ürün hocam. VegGieg olarak marka ismi değişmiş sadece. O linki direkt olarka ugreen'in resmi kendi sitesinden aldım.
Veggieg benim için en ideali o zaman hocam teşekkür ediyorum

Aynı modelin daha ucuzunu bulabilirsiniz hocam. Ugreen olan da parazit korumalı. Direkt olarak ürünün resmi sayfasını attım, oradan bakabilirsiniz.
Ugreen olansa parazit koruma göremedim hocam, cat7 ve cat8 olanların hepsinde varmış sanırım. Cat6 da ise bazı modellerde

Merhaba, buat hattından geçireceğim Ethernet kablosu arıyorum.

20metre olacak
Dayanıklı yapıda ve parazitlere karşı dayanıklı olursa çok iyi olur elektrik hattının yakınından geçecek.
Cat6a veya cat7 düşünüyorum.

Önerdiğiniz markalar ve ürünler varsa öğrenmek isterim.
Ev ortamında 7 ve 8 e gerek yok cat 6 alın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,664
Üyeler
185,146
Son üye
Fuace
Geri