https://www.hepsiburada.com/tayfun-...network-kablosu-cat6-10-metre-p-HBV00000EIYLG @alpolojix kullanıyordu sanırım20 metrelik bir ethernet kablosu olacak yassı "ince, düz" nasıl diyorsanız ondan olursa daha iyi olur
İyi Günler
Bunun benzerini kullanıyorum.
Ürün gayet iyi görünüyor fakat 20 metre çekeceğim ve bazı yerlerde kırılmalar olmasını istemiyorum o yüzden yassı olan kablo öneriniz varsa onları söylerseniz daha güzel olurBunun benzerini kullanıyorum.
Memnunum. Gayet güzel.
bendede 30 metre cat 6 var oturma odasından kendi odama çektim boru kablo ile duvar diplerinden herhangi bir sorun oluşmadıÜrün gayet iyi görünüyor fakat 20 metre çekeceğim ve bazı yerlerde kırılmalar olmasını istemiyorum o yüzden yassı olan kablo öneriniz varsa onları söylerseniz daha güzel olur
benim odama gelirken çok kırılmalar olacak çünkü bayağı sakat yerler var hem ince kablo olursa kapı aralarına saklayabilirim ayriyaten küçük kuzenlerim var onlar gelirse kablo sorun olmasın diye gizlemesi daha iyi olur benim içinbendede 30 metre cat 6 var oturma odasından kendi odama çektim boru kablo ile duvar diplerinden herhangi bir sorun oluşmadı
trendyolda vardı. Alfais Cat6 20Metre. 45tl olması lazım. Bende 20metrelik kullanıyorum ve aynı kabloya sahibim önerebilirim.Ürün gayet iyi görünüyor fakat 20 metre çekeceğim ve bazı yerlerde kırılmalar olmasını istemiyorum o yüzden yassı olan kablo öneriniz varsa onları söylerseniz daha güzel olur