rifat.toklu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 98
- İsim
- Rıfat Toklu
5 ay kadar önce aşağıya linkini bıraktığım cat 6 kabloyu satın aldım. ilk aldığımda da sıkıntılıydı ama "netsh winsock reset" komutunu cmd ye yazıp problemi çözmüştüm. aynı problemi bugün yine yaşadım ama bu sefer cmd ile problemi çözemedim. dün akşam kablo sorunsuz bir şekilde çalışıyordu akşam 23.30 da pcyi kapatıp yattım. bugün gün boyu bulunduğum bölgede elektrikler kesikti. akşam 8 de pc yi açtığımda pc ethernet kablosunu algılamıyordu. tecnopatta bulduğum rehber tarzı bir yazı buldum ancak o da işe yaramadı. buraya onun linkini koymam yasak mı bilmiyorum yasaksa silebilirim. kabloyu başka pc de denedim onda da çalışmadı. ama dün akşam çalışan kablonun bugün çalışmaması mantıklı gelmiyor bana
Tecnopat yazısı:
Aldığım kablonun linki
Tecnopat yazısı:
Çözüldü: Ethernet kablosu takılı olmasına rağmen internet yok
Sorun başlıkta yazdığı gibi Ethernet kablosu takılı internet olması gerek ama yine de internet yok.
www.technopat.net
Aldığım kablonun linki
MAXGO 2030 20m Mt Metre Cat6 Internet Kablosu Ethernet Fabrikasyon Rj45 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MAXGO 2030 20m Mt Metre Cat6 Internet Kablosu Ethernet Fabrikasyon Rj45 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Son düzenleme: