Neler Yeni

Ethernet kablosunu burdan bağlayabilirmiyim

vOreoL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan
Hiç bir bilgim olmadığı için ne yapacağımıda bilmiyorum.Bu nedir ve Ethernet kablosunu buradan pc ye bağlayabilirmiyim (internet fiber)
1000012902.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Mehmet Kaba
resimdeki dsl portu ve bilgisayarın çok çok eski değilse laptopunda öyle bir giriş olduğunu sanmıyorum. Dsl'i modeme bağlayıp modemden ethernet kablosuyla laptopa bağlanabilirsin

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Hiç bir bilgim olmadığı için ne yapacağımıda bilmiyorum.Bu nedir ve Ethernet kablosunu buradan pc ye bağlayabilirmiyim (internet fiber)Alıntıyı görüntüle
yanlış hatırlamıyosam modem başka bir odadaysa ordaki girişe takıp eve dağıtabiliyorsunuz sonra ethernetle bilgisayarınıza takabilirsiniz

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
Hiç bir bilgim olmadığı için ne yapacağımıda bilmiyorum.Bu nedir ve Ethernet kablosunu buradan pc ye bağlayabilirmiyim (internet fiber)Alıntıyı görüntüle
Hocam duvarın içinde kanal var değil mi? Bir de bu telefon hattı, içindeki kabloyu söküp yeni kablo döşemeleri lazım sonra da çıkışa rj 45 uç koymaları lazım.

vOreoL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam duvarın içinde kanal var değil mi? Bir de bu telefon hattı, içindeki kabloyu söküp yeni kablo döşemeleri lazım sonra da çıkışa rj 45 uç koymaları lazım.
hiç bir fikrim yok varmı yokmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

yanlış hatırlamıyosam modem başka bir odadaysa ordaki girişe takıp eve dağıtabiliyorsunuz sonra ethernetle bilgisayarınıza takabilirsiniz
nasıl dağıtabilirim

resimdeki dsl portu ve bilgisayarın çok çok eski değilse laptopunda öyle bir giriş olduğunu sanmıyorum. Dsl'i modeme bağlayıp modemden ethernet kablosuyla laptopa bağlanabilirsin
masaüstü kullanıyorum hocam

modemde dsl yok

Son düzenleme:

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
hiç bir fikrim yok varmı yokmu

nasıl dağıtabilirim

masaüstü kullanıyorum hocam

modemde dsl yok
Hocam elektrikçi çağır baksın bence. Diğer ucu modeme çıkıyorsa çok iyi, yapabiliyorsa kabloyu değiştirir pc'ye ethernet bağlarsın. Benim odaya kablo gelmiyor ama uç var ve modemden de kablo çekemiyorum o yüzden WI-FI kart aldım.

Son düzenleme:

vOreoL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam elektrikçi çağır baksın bence. Diğer ucu modeme çıkıyorsa çok iyi, yapabiliyorsa kabloyu değiştirir pc'ye ethernet bağlarsın. Benim odaya kablo gelmiyor ama uç var be modemden de kablo çekemiyorum o yüzden WI-FI kart aldım.
sağolun hocam

Top Bottom