Müşteri hizmetlerini aradın mı sorun sizde olmayabilirEthernet kablosu takılı ama internet bağlantısı yok. Dün oyun oynarken gece bir anda gitti ve hala aynı durumda internetim yok bu sorunu nasıl çözerim?
Evin interneti var telefonda çekiyor.Müşteri hizmetlerini aradın mı sorun sizde olmayabilir
Modemin üzerindeki diğer portları deneyin ya da elinizde varsa başka bir kablo ile deneyinEvin interneti var
hocam durup dururken oldu portların hepsini değiştirdim durum aynı. Yükleniyormuş gibi yapıp internete bağlanın yazısı çıkıyorModemin üzerindeki diğer portları deneyin ya da elinizde varsa başka bir kablo ile deneyin
Evet var. Anakartta da ışık yanıyor modemde de yanıyor şuan telefonumdan bağlanıyorum.İnternet ışığı yanıyor mu modemden, diğer aygıtlardan tam erişiminiz var mı internete?
Dsl ışığı sabit Mavi yanıyor benim modemdedsl ışığı (turuncu ışık) ne alemde yanıp sönüyor mu sabit mi yanıyor hic mi yanmıyor
hocam durup dururken oldu portların hepsini değiştirdim durum aynı. Yükleniyormuş gibi yapıp internete bağlanın yazısı çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet var. Anakartta da ışık yanıyor modemde de yanıyor şuan telefonumdan bağlanıyorum.
Düzelmedi maalesef
Yukarda arkadaşların yazdığı şeyleri denedin miDüzelmedi maalesef