ETHERNET TAKILI AMA İNTERNET BAĞLANTISI YOK?

zelimzhh

80+
Reaksiyon skoru
12
Ethernet kablosu takılı ama internet bağlantısı yok. Dün oyun oynarken gece bir anda gitti ve hala aynı durumda internetim yok bu sorunu nasıl çözerim?

image.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modemi tekrar yapılandırman gerekiyor olabilir.
Nasıl yapılandırıcam

image.jpg

Nasıl yapılandırıcam
Şimdi tekrar kontrol ettim ethernet bağlı gözüküp bi gözükmğyor acaba sorun kablosa mı?

Alıntıyı görüntüle

Nasıl yapılandırıcam

Şimdi tekrar kontrol ettim ethernet bağlı gözüküp bi gözükmğyor acaba sorun kablosa mı?
Yüksek ihtimalle kabloda sıkıntı vardır kabloda dışarıdan bakıldığında hasar gözüküyor mu

hocam modeme reset atarsan içindeki sana ait olan domain adresini silersin kurulum yapmasını bilmiyorsan reset atmanı tavsiye etmem hangi operatör kullanıyorsan bi ağrıza kaydı bırakmanı tavsiye ederim muhtemel ihtimalle bölgendeki genel internet sorunun olabilir bölgende internet gitmişse nedenleri çok fazla etkene sahiptir kısaca port oturmamış olabilir kabine güncelleme atılıyor olabilir bölgende elektrik gitme gelmesi sonucu kart oturmamış olabilir kısaca her şey olabilir nerden biliyorsun die soracak olursan Türk Telekom Ats Plus Personeliyim

Windows 7 de hep yaşadım bu sorunu

ağ simgesine tıklayıp ayarlara girin > bağdaştırıcı ayarlarını değiştir > ethernetin üzerine sağ tık yapıp özelliklere tıklayın > IPv4 adresi > o kısımları kendi IP adresinizle doldurun DNS olarak 8.8.8.8 (Google) girin

Geri