Ethernetin olayı nedir

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,112
Wifi internet kullanıyorum 16/1 almam gerekirken 6/1 gibi bir sonuç alıyorum kablolu yani ethernetle bu sorun çözülürmü,Ve ethernet tam olarak ne işe yarıyor

ethernet internetir telefonda veya işte adaptörle almanız normal telefonuza speedtest uygulamsı yani okka idi sanırım ama play store ye okka internet hız testi yazın çıkar indirin modemin başında test edin sonuçlar 14/1 gibi ise normaldir

kablo ile pc bağlanız 10 kat daha iyidir tam potansiyeli görürsünüz

Wifi internet kullanıyorum 16/1 almam gerekirken 6/1 gibi bir sonuç alıyorum kablolu yani ethernetle bu sorun çözülürmü,Ve ethernet tam olarak ne işe yarıyor
Ethernet = modemden PC ye kablolu bir şekilde internet bağlantısı kurmak, wi-fi ye göre kopma minimumdur, alınan hız her zaman stabil gelir (başkası interneti kullanmadığı sürece)

Ethernet kablolu bağlanma demek modemden gelen sinyaller hiçbir yere sapmadan dimdirek kablo ile PC ye gelir. Eeee bu da daha iyi

Ethernet = modemden PC ye kablolu bir şekilde internet bağlantısı kurmak, wi-fi ye göre kopma minimumdur, alınan hız her zaman stabil gelir (başkası interneti kullanmadığı sürece)
Modemin kutusunda bi kablo vardı büyük ihtimal odur değilmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,831
Üyeler
190,809
Son üye
Umut789
Geri