Barış Alper'in Olayı nedir?

Yok da böyle futbolculara yorum yapmak bile gülünç böyle futbolculara 40m gibi absürt rakamlar önermek çok tuhafıma gidiyor. Yetenek 0 kabiliyet 0 sırf hızlı ve mücadeleci diye oynatılıyor o yüzden kızıyorum.
Pardon hocam seni barış Alperi ölümüne savunan ergen bir kitle var ondan zannettim kusura bakma. Bencede barış alper bu adam neden var türünden bir adam.

Pardon hocam seni barış Alperi ölümüne savunan ergen bir kitle var ondan zannettim kusura bakma. Bencede barış alper bu adam neden var türünden bir adam.
Baktı icardiye osimhene falan bu paralar veriliyor bana niye verilmiyor triplerine girip oyuna falan girmemeye başladı. Ağlanacak halimize gülüyoruz gerçekten. Vergilerimiz, her şeyimiz bu yeteneksiz, beş para etmez adamlara gidiyor ona üzülüyorum. GSliyim bu arada ama gerçek gerçektir. Leş gibi ekonomiye rağmen hala 70 milyon euro gibi delice paraları falan vermek borç batağında olan takımlar için nasıl açıklanabilir? FON, FON FON. Fonlayan kim acaba :))

adam sadece fiziği ve gücü sayesinde diğerlerinin üstünde performans gösteriyor fakat tekniğin de önemli olduğunu frankfurt maçında gördük zaten. Avrupa topçusu değil.

Yok da böyle futbolculara yorum yapmak bile gülünç böyle futbolculara 40m gibi absürt rakamlar önermek çok tuhafıma gidiyor. Yetenek 0 kabiliyet 0 sırf hızlı ve mücadeleci diye oynatılıyor o yüzden kızıyorum.
Hani Hesabı Kapamıştın Girmişsin Gene

Öyleyse yazık olsun gerçekten. Milli takımda odaklanmıyorsa daha hangi maçda odaklanıcak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En doğru yorum bu cidden geri kalanlar boş.
Yorum yok hocam...

tıktokta 12 13 yasında kızların unlu ettıgı bır balon. gs lobısı sayesınde mıllı takımda forma gıyıyor

En doğru yorum bu cidden geri kalanlar boş.
Sen'de Cok bos bir insansin mesela

Futbolu Takip etmem ama Burada Insanlara sormussun herkes kendi gorusunu Duzgun bir sekilde laf atmadan,Arego kullanmadan vs. basitce duzgun bir dille belirtmis ve gidip geri kalan tum yorumlar bos diyorsun ❓

Ayrica En Dogru Yorum Dedigin Yoruma Bak DGKFADFHDHDGFH

Yani ergen kizlarin ilgisini cekebilecek O kadar yakisikli oyuncu varken Gercekten Baris Alper'i mi yakisikli diye takip Ediyor SDGADJKFBHADJKFBGHKJADFBGKJADSFBGKJDAFBGKADJGBDKAJFGBKJADFBGKADJFJDANFGADJKFBNGKJAFBGDAKJFGBKADJFBGADFJKGBADKJF

Ya Arda Guler Falan Desen gene okey Hem onlar ile yasit sayilir hemde genc yasta basarili hem'de Tipi var Ama Baris Alper Ne Haci Yani Allah Akil fikir versin kardesim

buradaki yorumları kabaca okudum da genel kanı hız ve fiziği çok iyi ama tekniği ve bitiriciliği çok kötü yönünde. arkadaşlar günümüz futbolunda hız ve fizik teknikten daha çok iş yapıyor. zaten şu hızın üzerine teknik ve bitiricilik de olunca lamine yamal oluyorsun. özellikle liverpool maçında hız ve fiziğin önemini gördük. en azından ben gördüm umarım siz de görmüşsünüzdür.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,464
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri