- Reaksiyon skoru
- 9,664
barış gelsin bizim halısahada oynasın
Pardon hocam seni barış Alperi ölümüne savunan ergen bir kitle var ondan zannettim kusura bakma. Bencede barış alper bu adam neden var türünden bir adam.Yok da böyle futbolculara yorum yapmak bile gülünç böyle futbolculara 40m gibi absürt rakamlar önermek çok tuhafıma gidiyor. Yetenek 0 kabiliyet 0 sırf hızlı ve mücadeleci diye oynatılıyor o yüzden kızıyorum.
Baktı icardiye osimhene falan bu paralar veriliyor bana niye verilmiyor triplerine girip oyuna falan girmemeye başladı. Ağlanacak halimize gülüyoruz gerçekten. Vergilerimiz, her şeyimiz bu yeteneksiz, beş para etmez adamlara gidiyor ona üzülüyorum. GSliyim bu arada ama gerçek gerçektir. Leş gibi ekonomiye rağmen hala 70 milyon euro gibi delice paraları falan vermek borç batağında olan takımlar için nasıl açıklanabilir? FON, FON FON. Fonlayan kim acabaPardon hocam seni barış Alperi ölümüne savunan ergen bir kitle var ondan zannettim kusura bakma. Bencede barış alper bu adam neden var türünden bir adam.
frankurtta gerçek performansını gösterdi![]()
Bu Adam Hariç Başka Bir Kaynağa İnanmam BenMeşhur komisyon faresi değil mi bu
Hani Hesabı Kapamıştın Girmişsin GeneYok da böyle futbolculara yorum yapmak bile gülünç böyle futbolculara 40m gibi absürt rakamlar önermek çok tuhafıma gidiyor. Yetenek 0 kabiliyet 0 sırf hızlı ve mücadeleci diye oynatılıyor o yüzden kızıyorum.
Yorum yok hocam...Öyleyse yazık olsun gerçekten. Milli takımda odaklanmıyorsa daha hangi maçda odaklanıcak?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
En doğru yorum bu cidden geri kalanlar boş.
Gelsin bizim ilçenin takımında oynasın bir paket camel verir bizimkilerGeçen Arabistandan 15 milyon bonservis teklifi geldi satmadilar ellerinde patladı şimdi Boluspor 3 milyon teklif etmiş en yüksek teklifde oymuş sanırım
Sen'de Cok bos bir insansin meselaEn doğru yorum bu cidden geri kalanlar boş.