Neler Yeni

Etheryumdan kazanılan gelirlerin vergileri arttırılsın

rtx 3090

80+ Silver
ama bu miningcilerin yaptığıda hiç hoş bişey değil onlar yüzünden eğlencemizden oluyoruz ve böyle bişeyi yapmaya hakları yok
Hakları var vergisini ödüyorsa isterse bütün gpuları alır dünyadaki sana sormaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

konu boş olduğuna göre bende şunu yazayım. Acıktım arkadaşlar. Yumurta yiyim diyom ama neyli yesem?
Bence sucuklu

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Hakları var vergisini ödüyorsa isterse bütün gpuları alır dünyadaki sana sormaz

Bence sucuklu
zaten bizim problemimizde bu konularda firmaların hiçbişey yapmaması ve birkaç insanın gelip 25 gpu yu aynı anda alıp stokları tamamen tüketmesi

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar sizce etheryum vb kazanılan gelirlerde vergilerin arttırılması isabetli bir karar olmaz mı?Ne diyorsunuz?
Hadi o zaman ekran kartlarına da ek vergi gelsin. Olursa %50 falan. İsabetli bir karar olmaz mı?
O kartların sermayesini de diğer insanlar gibi çalışarak topluyorlar.
Adamların ekmeğiyle oynamayın. Bizde engellense diğer ülkelerde devam edecek. Hep eksik düşünüyorsunuz.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar sizce etheryum vb kazanılan gelirlerde vergilerin arttırılması isabetli bir karar olmaz mı?Ne diyorsunuz?

hocam aslında bu madenci dediğimiz şahıslar bizim eğlencemizle geleceğimizle oynuyor 50.000 80.000 TL ye mining sistemi kuran adam nasıl ekmek alamayacak durumu olsun

işte bu yüzden imza toplanamaz arkadaşın söylemeye çalıştığı bitcoinden vergi alıp miningcileri zor durumda bırakmak

daha geçen gün bi adam teknoloji marketinden 20 tane ekran kartı alıp 80.000 lira harcadı nasıl milletin ekmeğiyle oynamayın diyorsunuz kafam almıyor
Boş yapmayın adamlar iş yapıyor sizin zevkinizi niye düşünsünler?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Nedenmiş o? Yeterince vergi ile sömürülüyoruz zaten.
Birazda miningciler sömürülsün gelir vergisi alınmaması okadar saçma ki.

Hadi o zaman ekran kartlarına da ek vergi gelsin. Olursa %50 falan. İsabetli bir karar olmaz mı?
O kartların sermayesini de diğer insanlar gibi çalışarak topluyorlar.
Adamların ekmeğiyle oynamayın. Bizde engellense diğer ülkelerde devam edecek. Hep eksik düşünüyorsunuz.
başkalarının ekmek tekmesi beni ilgilendirmez bana zarar veriyorsa.

İşinize geldiği durumda ''vergi'' diye söylenirseniz işinize gelmediği kısımda sesinizi çıkartmaya hakkınız kalmaz. Bakarsınız vergi diye ekran kartlarına gelir ters köşe olursunuz. Bende hoşnut değilim durumdan fakat yaptığınız tabiri caizse iki ucu pis değnek. Onun dışında vergi arttırmanız bir şeyi değiştirmez çünkü bu dünya genelinde olan bir sıkıntı. Yani Türkiye'de vergi arttırmanız yurt dışındaki insanların işine gelir çünkü piyasada kalan ekran kartlarını (ki istediğin kadar arttır yine o sıkıntıyı çekersin) yurt dışındaki insanlar toplar buda onların işine gelir. Onun dışında bunun takibini yapmak zaten fazlasıyla zor bir durum diye biliyorum boş hayallere kapılmayalım.
Miningin baya bir yapıldığı tüm devletler getirirse vergi ?

@Litecoin haksızmıyım banane miningcilerin ekmek teknesinden bizim ekmek teknemizden vergi alınıyorken onlardanda alınsın bana zarar veriyor miningden dolayı kart bulumıyorum mining işinin azalmasını istemek bencillik mi oluyor.

Son düzenleme:

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Ekmek tekmesi mi çıkmış? Bilmiyordum.
Bu arada miningciler olmasa dolaylı yoldan senin cebine de zararı oluyor. Devlet bir yerden vergi alamayınca diğer ürünlere vuruyor.

Umarım bu fikirden yakın zamanda kurtulursun. Sırf böyle düşünenler yüzünden ekran kartı fiyatlarının yükselmesini istiyorum. Hem bu sayede miningciler de ekran kartı alamaz değil mi??

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Yani öyle ama mining yapanlara suç bulmamak lazım, işi bilen adama kolay, az riskli kazanç kapısı.

Bence ekran kartı da almayalım. Cloud Gamimg sistemlerini geliştirmek lazım.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ekmek tekmesi mi çıkmış? Bilmiyordum.
Bu arada miningciler olmasa dolaylı yoldan senin cebine de zararı oluyor. Devlet bir yerden vergi alamayınca diğer ürünlere vuruyor.

Umarım bu fikirden yakın zamanda kurtulursun. Sırf böyle düşünenler yüzünden ekran kartı fiyatlarının yükselmesini istiyorum. Hem bu sayede miningciler de ekran kartı alamaz değil mi??
Mining faciası öncesi devletin ekran kartından kullanıcalara fazla vergi vurduğu filan yoktu.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kazanılan gelirlerin azalması açısından iyi olacaktır buda ekran kartı piyasasının eski haline dönmesi açısından bi nebze iyi olacaktır

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
İçimiz dışımız vergi:)

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Yani öyle ama mining yapanlara suç bulmamak lazım, işi bilen adama kolay, az riskli kazanç kapısı.

Bence ekran kartı da almayalım. Cloud Gamimg sistemlerini geliştirmek lazım.
Cloud gaming sağlıklı değil.

-sadece oyun oynayabiliyorsun
-max 60fps görebiliyorsun
-internet kaynaklı takılmalar deli edebilir
-istediğin oyun olmayabilir.
-rekabetçi oyunlar hiç sağlıklı değil
- belli bir kısıtlaman var

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ayrıca mining yapanlara vergi getirilmesi çok zor. Adam kazımı yapıyor, kazancı az gösterebilir başka cüzdan adresine çekebilir vsvs vergi kaçırmanın çok yolu var özellikle mining olayında.

Cloud gaming sağlıklı değil.

-sadece oyun oynayabiliyorsun
-max 60fps görebiliyorsun
-internet kaynaklı takılmalar deli edebilir
-istediğin oyun olmayabilir.
-rekabetçi oyunlar hiç sağlıklı değil
- belli bir kısıtlaman var
Cloud Gamimg sistemlerini geliştirmek lazım.

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
ama bu miningcilerin yaptığıda hiç hoş bişey değil onlar yüzünden eğlencemizden oluyoruz ve böyle bişeyi yapmaya hakları yok
adamda bir suç yok para kazanmak için bir fırsatı var adam neden bunu değerlendirmesin

Top Bottom