ETİCARET HOSTİNG SİTESİ ÖNERİ

respawies

80+
Reaksiyon skoru
75
Bütçe
3000
Merhaba, mevcut olan eticaret websitem "starelc.net" güncelleme sonrası çöktü ve çözüm üretemedik woocommerce sürüm hatasından açılmıyor dolayısıyla mağazamdaki tüm ürünler gitti. Zaten mevcut hostumdan pek memnun değildim ve server bana ait değildi. Kendi hostingimi satın almak istiyorum hostinger'den almayı düşünüyorum 4 yıllık 3200tlye denk geliyor. Sizce doğru bir tercihmi? teşekkürler.

Merhaba, mevcut olan eticaret websitem "starelc.net" güncelleme sonrası çöktü ve çözüm üretemedik woocommerce sürüm hatasından açılmıyor dolayısıyla mağazamdaki tüm ürünler gitti. Zaten mevcut hostumdan pek memnun değildim ve server bana ait değildi. Kendi hostingimi satın almak istiyorum hostinger'den almayı düşünüyorum 4 yıllık 3200tlye denk geliyor. Sizce doğru bir tercihmi? teşekkürler.
Geçmiş olsun.. https://m.facebook.com/groups/790139714474633/ bu grupda derdine çare bulursun Moradamın grubu

Merhaba,

E-Ticaret siteniz varsa ve yüksek trafikli ise paylaşımsız yapılara (VDS/Fiziksel) geçmeniz çok sağlıklı olacaktır.

Merhaba,

E-Ticaret siteniz varsa ve yüksek trafikli ise paylaşımsız yapılara (VDS/Fiziksel) geçmeniz çok sağlıklı olacaktır.
Selam,
Önerebileceğin f/p firma bulunuyor mu?

Selam,
güzelhosting
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selam,
fiziksel sunucu satın almak istersende yurt dışı lokasyonda ovh/hetzner tercih etmelisin
hetznerde örnek alabileceklerin
1693308021514.png

Son düzenleme:
Hostinger
Natro
Natro bedava verse kullanılabilecek bir firma değil. Normal olarak da hem pahalı, hem de verdiğin ücretin karşılığı yok. Domain dışında işiniz düşmesin.

Natro bedava verse kullanılabilecek bir firma değil. Normal olarak da hem pahalı, hem de verdiğin ücretin karşılığı yok.
Veridyen iyidir valla kullananlarda memnun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,244
Üyeler
184,125
Son üye
Ramonaks
Geri