Neler Yeni

Etiklik Konusu

?

• Çalarım

• Çalmam

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Ailenizi doyurmak için askıda ekmek alır mısınız diye soraydim keşke ben bunu niye akıl edemedim tüh
Yav Margot adam çalmadan da geçinmek gayet mümkün. Dilenerek bile çok iyi para kazananlar var. Ama seni kırmayacağım bu diğer etkenleri göz ardı ederek cevap vereceğim. Evet çalardım sonuçta ailem aç ama çalarken çok iyi bir plan yapardım yakalanmamak için.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Yav Margot adam çalmadan da geçinmek gayet mümkün. Dilenerek bile çok iyi para kazananlar var. Ama seni kırmayacağım bu diğer etkenleri göz ardı ederek cevap vereceğim. Evet çalardım sonuçta ailem aç ama çalarken çok iyi bir plan yapardım yakalanmamak için.
Canım benim sen olayı anlamamışsın galiba. Bu soru ahlak felsefesinde sorulan genel bir soru. Yani evet.. ya da hayır.. üzerinde düşünmemiz lazım. Başka yollar aramamiza gerek yok, üstelik askıda ekmek gibi yollar. Bu felsefe konuşmak olmuyor kahvehane ağzıyla konuşmak oluyor.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Kimi insanın düşünmeden çalarım dediği, kimi insanın çalarım deyip sonradan felsefi alemine dalıp orada zaman geçirdikten sonra çalmam dediği, kimininse liverpool villareal maçı 2.5 üst gelir dediği bir konu.
2.5 üst bile gelmedi :D

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
O durum yaşanınca herkes çalar muhtemelen. Direkt cevap verecek olsam çalmam derdim muhtemelen.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,454
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
askıda ekmek var
Anaksimandros: Dostum ailen için ekmek çalar mısın? Sence bu etik bir davranış mı? Öğretilerimiz doğrultusunda hangi kurallar gereği bunu yapıp/yapmamanız gerekiyor?

Anaksimenes: Aga askıda ekmek var.

Top Bottom