Tamamen tercih meselesi,dlcler ekstra bölge açmaya yarıyor daha büyük bir mapte oynuyorsunuz.Merhabalar ETS 2 indirime girmiş bende almak istedim aldıktan sonra yanında hangi modu vs almalıyım
Kanka ne olarak yazıyor orda hiç bilmiyorum söylediğini alayımTamamen tercih meselesi,dlcler ekstra bölge açmaya yarıyor daha büyük bir mapte oynuyorsunuz.
Normal versiyonda bir süre sonra sürekli aynı yerlerde gidip gelmeye başlıyorsunuz dlcler bu süreyi erteliyor.
Steamden mi alacaksınKanka ne olarak yazıyor orda hiç bilmiyorum söylediğini alayım
İçlerinden tekli alsam sıkıntı olur muAlıntıyı görüntüle
Bu Black Sea paketi Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya Macaristan Romanya Bulgaristan ve Karadeniz bölgesini açıyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu Essentials paketide aynı şekilde Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya Macaristan bu bölgeleri açıyor ama Romanya Bulgaristan ve Karadeniz yerine kabin aksesuarları araba özelleşirme gibi şeyler açıyor.
Tercih senin.
Yok hayır istediğin şekilde alabilirsin sadece toplu alınca biraz daha indirim yapıyor steam.İçlerinden tekli alsam sıkıntı olur mu
Rica etsem içinden sence almam gerekenleri birkaç tane seçer misinYok hayır istediğin şekilde alabilirsin sadece toplu alınca biraz daha indirim yapıyor steam.
Bir kaç tane bir paketten bir kaç diğerinden de alabilirsin yani.