Yardım ETS 2 hangi modu almalıyım

vortex'

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
197
Merhabalar ETS 2 indirime girmiş bende almak istedim aldıktan sonra yanında hangi modu vs almalıyım

Merhabalar ETS 2 indirime girmiş bende almak istedim aldıktan sonra yanında hangi modu vs almalıyım
Tamamen tercih meselesi,dlcler ekstra bölge açmaya yarıyor daha büyük bir mapte oynuyorsunuz.
Normal versiyonda bir süre sonra sürekli aynı yerlerde gidip gelmeye başlıyorsunuz dlcler bu süreyi erteliyor.

Tamamen tercih meselesi,dlcler ekstra bölge açmaya yarıyor daha büyük bir mapte oynuyorsunuz.
Normal versiyonda bir süre sonra sürekli aynı yerlerde gidip gelmeye başlıyorsunuz dlcler bu süreyi erteliyor.
Kanka ne olarak yazıyor orda hiç bilmiyorum söylediğini alayım

Harita DLC si al derim kafana uygun olan haritayı

1616481350080.png

Bu Black Sea paketi Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya Macaristan Romanya Bulgaristan ve Karadeniz bölgesini açıyor.
1616481537307.png

Bu Essentials paketide aynı şekilde Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya Macaristan bu bölgeleri açıyor ama Romanya Bulgaristan ve Karadeniz yerine kabin aksesuarları araba özelleşirme gibi şeyler açıyor.
Tercih senin.

Alıntıyı görüntüle
Bu Black Sea paketi Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya Macaristan Romanya Bulgaristan ve Karadeniz bölgesini açıyor.
Alıntıyı görüntüle
Bu Essentials paketide aynı şekilde Polonya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya Macaristan bu bölgeleri açıyor ama Romanya Bulgaristan ve Karadeniz yerine kabin aksesuarları araba özelleşirme gibi şeyler açıyor.
Tercih senin.
İçlerinden tekli alsam sıkıntı olur mu

Yok hayır istediğin şekilde alabilirsin sadece toplu alınca biraz daha indirim yapıyor steam.
Bir kaç tane bir paketten bir kaç diğerinden de alabilirsin yani.
Rica etsem içinden sence almam gerekenleri birkaç tane seçer misin:)

Road The Black Sea'yı alın bence kısmi olsada İstanbul,Edirne, Tekirdağ var daha zevkli olur bence. Siz bilirsiniz yinede.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,137
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri