Neler Yeni

Ets 2 indirime girermi?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Merhaba bu sene 8. sınıfım ve 4 ay sonra sınava gireceğim normalde günde 300-400 soru çözüyorum ve denemelerde gayet iyi gidiyorum fakat dün denemede 8 yanlış 1 boşum çıkınca kızdılar ve babam 8. sınıf bitesiye kadar sana oyun yok dedi ama 2 gün önce bana ets 2 alacağına söz vermişti benimde steam 12,70 TL param var. Daha öncelerde olduğu gibi şubat indiriminde 9,75 TL'ye düşermi çünkü şubatta 2 tane üst üste indirim var ve ben bu oyunu almayı çok istiyorum.
Fazla sorup soruşturmana gerek yok ets2 yıllardır her steam indirimlerinde indirime girer.

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
ben küçükken ilk demosunu oynamıştım kedi gibi kullanıyodum. sonra bu hallere geldim ne oldu bana :D
Bende senin gibiydim demo oynuyordum 8.level'e geldiğimde kitleniyordu alışkın olduğumuzdan sorun olmadı :D

Basrii

80+ Bronze
Bende senin gibiydim demo oynuyordum 8.level'e geldiğimde kitleniyordu alışkın olduğumuzdan sorun olmadı :D
gerçek hayattada hız tutkunuyum özellikle sol şeritte araba sollamaya bayılırım kamyon sürerken de magandalıkta bir numarayım :D

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
gerçek hayattada hız tutkunuyum özellikle sol şeritte araba sollamaya bayılırım kamyon sürerken de magandalıkta bir numarayım :D
Senin yaşın var ehliyetin vardın en azından bende oda yok kaçak kullanıyorum ben herşeyi araba,motor,traktör hepsi kaçak :D

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
indirime girmiş haber veriyim dedim.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sefa DOĞAN
Merhaba bu sene 8. sınıfım ve 4 ay sonra sınava gireceğim normalde günde 300-400 soru çözüyorum ve denemelerde gayet iyi gidiyorum fakat dün denemede 8 yanlış 1 boşum çıkınca kızdılar ve babam 8. sınıf bitesiye kadar sana oyun yok dedi ama 2 gün önce bana ets 2 alacağına söz vermişti benimde steam 12,70 TL param var. Daha öncelerde olduğu gibi şubat indiriminde 9,75 TL'ye düşermi çünkü şubatta 2 tane üst üste indirim var ve ben bu oyunu almayı çok istiyorum.
indirimde zaten

JackieTR

80+ Bronze
hocam aldım ama şimdide oyuna giremiyorum açılıyor ama sonra hemen kapanıyor bi çözümde bulamadım
direct 11 destekliyor 64 bit desteği var haberin olsun .. bunun yanı sıra bir kez steam doğrulaması yap sağ tık özellikler dosya doğrulaması bu da çare olmazsa 1 kez pc resetleyin öyle deneyin genellikle o çökmeler pc den kaynaklı olabiliyor sisteminiz iyi ise dediklerimi yapın ciddi bir sorun olduğunu sanmıyorum

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
direct 11 destekliyor 64 bit desteği var haberin olsun .. bunun yanı sıra bir kez steam doğrulaması yap sağ tık özellikler dosya doğrulaması bu da çare olmazsa 1 kez pc resetleyin öyle deneyin genellikle o çökmeler pc den kaynaklı olabiliyor sisteminiz iyi ise dediklerimi yapın ciddi bir sorun olduğunu sanmıyorum
herşeyi yaptım hocam en son çare şimdi format atacağım fakat formatlarken sıfırlamasam yükselt seçeneğini, kullansam sıkıntı olurmu
ve bütün dosyalarım uygulamaların falan dururmu

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
herşeyi yaptım hocam en son çare şimdi format atacağım fakat formatlarken sıfırlamasam yükselt seçeneğini, kullansam sıkıntı olurmu
ve bütün dosyalarım uygulamaların falan dururmu
win 10 ise uygulamaları silme diye bir seçenek vardı yanlış hatırlamıyorsam

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
win 10 ise uygulamaları silme diye bir seçenek vardı yanlış hatırlamıyorsam
evet windows 10 ama yükselt seçeneği sadece dosyaları kurtarıyormuş bende vazgeçtim belki sonra yaparım şimdi oynamasamda olur

Top Bottom