Neler Yeni

Ets 2 indirime girermi?

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
belki biliyorsundur ama ben yine hatırlatayım sakın ncz veya hız hilesi gibi şeyler kullanma direk olarak perma ban yersin yeni ets alman gerekir ama bazen hesap bile açtırmıyorlar 2.ets için
hayır herkes yapıyor ve bir şey olmuyor diye biliyordum ve bende yapacaktım ama bun öğrendiğim iyi oldu

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
hayır herkes yapıyor ve bir şey olmuyor diye biliyordum ve bende yapacaktım ama bun öğrendiğim iyi oldu
sakın yapma dediğim gibi yakalanırsan da perma yersin tekrar ets alacaksın üstüne tekrar hesap açacaksın hesap açmada sıkıntı yapıyor aynı yerden hesap açıyorsun diye

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
sakın yapma dediğim gibi yakalanırsan da perma yersin tekrar ets alacaksın üstüne tekrar hesap açacaksın hesap açmada sıkıntı yapıyor aynı yerden hesap açıyorsun diye
yapmayacağım

Basrii

80+ Bronze
hız sınırı sim 1,2,3 te 110 zaten 140 yapamazsın ban yiyemezsin değişik hareketler veya hakaret etmediğin sürece bu arada 170 normal kodlu tır ile 185 gördüm :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

onlineda ise arkadaşlarımla toplanıp oynuyoruz aynı yerlere yük varsa alıyoruz arkadaşım olduğu için şaka amaçlı vuruyorum havada takla atıyor güzel oluyor
benim kodla işim olmaz zaten nasıl yapılır bilmem. Ama şunu iyi biliyorum uzun araç kullanırken sürat yapmakta üzerime kimse tanımam. Uzun araç kullanmak benim işim (fren kullanmadan).

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
benim kodla işim olmaz zaten nasıl yapılır bilmem. Ama şunu iyi biliyorum uzun araç kullanırken sürat yapmakta üzerime kimse tanımam. Uzun araç kullanmak benim işim (fren kullanmadan).
Bende tanımam dediklerinde :)
Bu arada arcade sunucuları hariç 140 nasıl yapıyorsun? Hız sınırı var .

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
yani hız sınırını bilmem ama tır bastıkça gidiyor eski kasa renault
110 Hız sınırı var sim 1,2,3 sunucularında 140 yapman imkansız eğer yapıyorsan hile kullanıyorsundur

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
Merhaba bu sene 8. sınıfım ve 4 ay sonra sınava gireceğim normalde günde 300-400 soru çözüyorum ve denemelerde gayet iyi gidiyorum fakat dün denemede 8 yanlış 1 boşum çıkınca kızdılar ve babam 8. sınıf bitesiye kadar sana oyun yok dedi ama 2 gün önce bana ets 2 alacağına söz vermişti benimde steam 12,70 TL param var. Daha öncelerde olduğu gibi şubat indiriminde 9,75 TL'ye düşermi çünkü şubatta 2 tane üst üste indirim var ve ben bu oyunu almayı çok istiyorum.
9,75 oluyor

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
2 haftaya kadar şubatta girecek 121 saatim var zevkli oyundur
oyun alınmaz bence alınır ama cıtır bır oyun devamlı oynadıgında sıkan bır oyun " calaıs duısburg gıtme " asla ban yersın :D

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
hile kullanmam da bildiğin 14. viteste son devir bağıra bağıra 140 ile gidiyodum.
Dediğim gibi arcade sunucusundaysan basabildiğin kadar basarsın benim gibi 185 bile görürsün ama diğer sunucularda yapamazsın o yüzden oyunu almak isteyen arkadaşa doğru iletelim bilgileri, sonra şaşırmasın çocuk :)

Basrii

80+ Bronze
Dediğim gibi arcade sunucusundaysan basabildiğin kadar basarsın benim gibi 185 bile görürsün ama diğer sunucularda yapamazsın o yüzden oyunu almak isteyen arkadaşa doğru iletelim bilgileri, sonra şaşırmasın çocuk :)
arkadaş yeni hesapla ilk ehliyetini almış sürücü gibi pür dikkat kullanır emin ol. bizim gibi maganda olmaz 2 günde :D

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
arkadaş yeni hesapla ilk ehliyetini almış sürücü gibi pür dikkat kullanır emin ol. bizim gibi maganda olmaz 2 günde :D
Crack veya demo oynamıştır ya illa alışıktır bence maganda olmaya 😃

Top Bottom