Neler Yeni

Ets 2 indirime girermi?

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
puan gayet iyi senin için sevindim
benim en çok korktuğum şey şu normalde test çözerken sıkıntı yok ama denemelerde çok heyecan yapıyorum acaba lgsdede olurmu
Heyecanlanırsan kaybedersin hiç düşünme şey kafasıyla gitmeni tavsiye ederim. Mesela ets2 çok istiyosun normal denemeye gidiyomuş ama iyi gelirse isteğin yerine gelecekmiş gibi. Heyecanlanırsan yapamazsın

Basrii

80+ Bronze
Merhaba bu sene 8. sınıfım ve 4 ay sonra sınava gireceğim normalde günde 300-400 soru çözüyorum ve denemelerde gayet iyi gidiyorum fakat dün denemede 8 yanlış 1 boşum çıkınca kızdılar ve babam 8. sınıf bitesiye kadar sana oyun yok dedi ama 2 gün önce bana ets 2 alacağına söz vermişti benimde steam 12,70 TL param var. Daha öncelerde olduğu gibi şubat indiriminde 9,75 TL'ye düşermi çünkü şubatta 2 tane üst üste indirim var ve ben bu oyunu almayı çok istiyorum.
oyundan perma ban yedim ama güzel oyun o kadar indirime kolaylıkla girer artık ats daha popüler bana kalırsa

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Heyecanlanırsan kaybedersin hiç düşünme şey kafasıyla gitmeni tavsiye ederim. Mesela ets2 çok istiyosun normal denemeye gidiyomuş ama iyi gelirse isteğin yerine gelecekmiş gibi. Heyecanlanırsan yapamazsın
hocam onu deneyince işe yarıyor geçen denemede babam bana saat alacağına söz vermişti ve bende saat için çalıştım ve kazandım :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyundan perma ban yedim ama güzel oyun o kadar indirime kolaylıkla girer artık ats daha popüler bana kalırsa
ne yaptınızda ban yediniz ya

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
hocam onu deneyince işe yarıyor geçen denemede babam bana saat alacağına söz vermişti ve bende saat için çalıştım ve kazandım :)

Benim ailemle bilgisayarına iddiaya girmiştik kazandım heyecanlanmadım başardım. Heyecanlanmayıp, eksiğini kapatırsan, düzenli çalışırsan sıkıntı yok.
Şu sıralar en az haftada 1 deneme çöz. Son 2 ayda 2 günde 1, son ay günlük 1 deneme çöz. Sınavdan son 2-3 gün önce çalışmayı bırak. Deneme ve düzenli soru çözme çok etkili. Günde minimum 10-15 soru paragraf çöz.

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Benim ailemle bilgisayarına iddiaya girmiştik kazandım heyecanlanmadım başardım. Heyecanlanmayıp, eksiğini kapatırsan, düzenli çalışırsan sıkıntı yok.
Şu sıralar en az haftada 1 deneme çöz. Son 2 ayda 2 günde 1, son ay günlük 1 deneme çöz. Sınavdan son 2-3 gün önce çalışmayı bırak. Deneme ve düzenli soru çözme çok etkili. Günde minimum 10-15 soru paragraf çöz.
hocam dediklerinizi daha önce duydum ve yapacağım şu an zaten haftada 2 deneme çözüyorum ve günde 30 paragraf çözüyorum

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,634
İsim
Mert Can Ergün
indirim de 9 tl oluyor yanında dlcler

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim

Basrii

80+ Bronze

bende genelde s harfine basıp fren kullanmam. Fren olarak dorse freni ile hafif yavaşlarım. Çok süratli kullandığım için amatör arkadaşlar saçma sapan hareketler yapıyorlar duramayınca kaza kaçınılmaz oluyor kimi zaman da suçsuz yere ban yiyorsun. 1 2 kere suçsuz ban yedim. adamın şeridinde kaza oluyor yol tek gidiş tek geliş adam kazayı görünce benim şeridime atlıyor bende gaz kesmiyorum kafadan dalıyoruz. duramam da zaten 140 ile

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
bende genelde s harfine basıp fren kullanma. Fren olarak dorse freni ile hafif yavaşlarım. Çok süratli kullandığım için amatör arkadaşlar saçma sapan hareketler yapıyorlar duramayınca kaza kaçınılmaz oluyor kimi zaman da suçsuz yere ban yiyorsun. 1 2 kere suçsuz ban yedim. adamın şeridinde kaza oluyor yol tek gidiş tek geliş adam kazayı görünce benim şeridime atlıyor bende gaz kesmiyorum kafadan dalıyoruz. duramam da zaten 140 ile
onlinedamı oldu bu olay

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru