Billur İbrahim
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 823
- Konu Sahibi Konu Sahibi
demek istediğini anlamadım ama yinede saolTeşekkürler hocam her ne kadar rakibim olsanda![]()
açıklasana merak ettim
demek istediğini anlamadım ama yinede saolTeşekkürler hocam her ne kadar rakibim olsanda![]()
hocam çoğu oyun girecek2 haftada bir 9.75 e düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ilk hangi indirim var?
Şaka Maka inşallah herkes istediği notu alır benimde istediğim liseye girersem 5600x 3060 sistem toplayacağım.Teşekkürler hocam her ne kadar rakibim olsanda![]()
Bende lgs öğrencisiyim .demek istediğini anlamadım ama yinede saol
açıklasana merak ettim
şimdi anladımŞaka Maka inşallah herkes istediği notu alır benimde istediğim liseye girersem 5600x 3060 sistem toplayacağım.
Bende lgs öğrencisiyim .
Bu korona tamda bizim sınav senesine geldi yaw.şimdi anladım
ama bu sistemle çok zor hocam günlük en az 300 soru çözüyorum ama lgsde çıkmış sorulara gelince beynim duruyor nerdeyse öğretmedikleri şeyi bile soruyorlar
sana bir tavsiye çalış şuan kısa zaman kaldı zaten çalış sonra oyna istediğin kadarMerhaba bu sene 8. sınıfım ve 4 ay sonra sınava gireceğim normalde günde 300-400 soru çözüyorum ve denemelerde gayet iyi gidiyorum fakat dün denemede 8 yanlış 1 boşum çıkınca kızdılar ve babam 8. sınıf bitesiye kadar sana oyun yok dedi ama 2 gün önce bana ets 2 alacağına söz vermişti benimde steam 12,70 TL param var. Daha öncelerde olduğu gibi şubat indiriminde 9,75 TL'ye düşermi çünkü şubatta 2 tane üst üste indirim var ve ben bu oyunu almayı çok istiyorum.
evet hocam günde en az 3 saat çalışıyorum çok uğraşıyorum güzel bir yere gelmek içinsana bir tavsiye çalış şuan kısa zaman kaldı zaten çalış sonra oyna istediğin kadar
inşallah güzel yerlere gelirsin fakat oyun işini planın dahilinde gerçekten uyumlu olacaksa yap sana bir kardeş tavsiyesi bu sene girdim bendeevet hocam günde en az 3 saat çalışıyorum çok uğraşıyorum güzel bir yere gelmek için
yalnız pp çok güzel
hangi lise hedefindeevet hocam günde en az 3 saat çalışıyorum çok uğraşıyorum güzel bir yere gelmek için
yalnız pp çok güzel
hedefim yusuf ziya çünkü antalyadayım ve çok uzak bir yere gitmek istemiyorumhangi lise hedefinde
saol tavsiye için abi dikkate alacağıminşallah güzel yerlere gelirsin fakat oyun işini planın dahilinde gerçekten uyumlu olacaksa yap sana bir kardeş tavsiyesi bu sene girdim bende
dawdawfdawfeshedefim yusuf ziya çünkü antalyadayım ve çok uzak bir yere gitmek istemiyorum
ama bi galatasaray olsa hayır demem
beklemede kla hangi liseyi kazandığını soracam eğer unutursam sen söylehedefim yusuf ziya çünkü antalyadayım ve çok uzak bir yere gitmek istemiyorum
ama bi galatasaray olsa hayır demem
saol tavsiye için abi dikkate alacağım
sen kaç puan aldın
tercihler falan açıklandıktan sonra hemen sana söylerim abidawdawfdawfes
beklemede kla hangi liseyi kazandığını soracam eğer unutursam sen söyle
Her indirimde ets2 9.75tl oluyor.Merhaba bu sene 8. sınıfım ve 4 ay sonra sınava gireceğim normalde günde 300-400 soru çözüyorum ve denemelerde gayet iyi gidiyorum fakat dün denemede 8 yanlış 1 boşum çıkınca kızdılar ve babam 8. sınıf bitesiye kadar sana oyun yok dedi ama 2 gün önce bana ets 2 alacağına söz vermişti benimde steam 12,70 TL param var. Daha öncelerde olduğu gibi şubat indiriminde 9,75 TL'ye düşermi çünkü şubatta 2 tane üst üste indirim var ve ben bu oyunu almayı çok istiyorum.
puan gayet iyi senin için sevindimHer indirimde ets2 9.75tl oluyor.
Lgsde ben bu zamanlarda kötüydü baya puan olarak 350 falandı benim. Sınavda 460 puan %1.45 e girdim. Vakitle artar.