Neler Yeni

Ets 2 indirime girermi?

ENV0Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir Olgac
Dostum global alandaki tatillere , ,bayramlara bir bak. O zaman düşüyor

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
Merhaba bu sene 8. sınıfım ve 4 ay sonra sınava gireceğim normalde günde 300-400 soru çözüyorum ve denemelerde gayet iyi gidiyorum fakat dün denemede 8 yanlış 1 boşum çıkınca kızdılar ve babam 8. sınıf bitesiye kadar sana oyun yok dedi ama 2 gün önce bana ets 2 alacağına söz vermişti benimde steam 12,70 TL param var. Daha öncelerde olduğu gibi şubat indiriminde 9,75 TL'ye düşermi çünkü şubatta 2 tane üst üste indirim var ve ben bu oyunu almayı çok istiyorum.
Oyun indirime girecek yakında al derim 438 saatim var ve ben çok seviyorum bu oyunu , oynaması çok zevkli geliyor benim için

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
Oyun indirime girecek yakında al derim 438 saatim var ve ben çok seviyorum bu oyunu , oynaması çok zevkli geliyor benim için
hocam peki normal oyun dışında onlineda amacınız ne

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
evet duisburg taraflarında tren yolunda oldu. normalde 140 ile gidilmez ama napıyım yavaş da gidilmiyor.
hız sınırı sim 1,2,3 te 110 zaten 140 yapamazsın ban yiyemezsin değişik hareketler veya hakaret etmediğin sürece bu arada 170 normal kodlu tır ile 185 gördüm :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

onlineda ise arkadaşlarımla toplanıp oynuyoruz aynı yerlere yük varsa alıyoruz arkadaşım olduğu için şaka amaçlı vuruyorum havada takla atıyor güzel oluyor

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
onlineda ise arkadaşlarımla toplanıp oynuyoruz aynı yerlere yük varsa alıyoruz arkadaşım olduğu için şaka amaçlı vuruyorum havada takla atıyor güzel oluyor
anladım şimdi

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
ayriyaten aklıma gelmişken söyleyeyim kod işleriyle falanda ilgileniyorum ondan dolayı onu yapıyorum güzel olmazsa başka bir şey takıyorum arkadaşlarla olunca ayriyaten zevkli oluyor

anladım şimdi
ama arkadaşın değilse ya da arkadaşın nası söylenir herşeyi ciddiye alıyorsa sakın yapma senle eğlenen arkadaşına yap güzel oluyor ama 2'niz olun sadece orada başkası olmasın yapacaksan diğer kişi seni yine rapor edebilir ban yemene sebep olabilir

Billur İbrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
823
İsim
Billur İbrahim
ayriyaten aklıma gelmişken söyleyeyim kod işleriyle falanda ilgileniyorum ondan dolayı onu yapıyorum güzel olmazsa başka bir şey takıyorum arkadaşlarla olunca ayriyaten zevkli oluyor
kodlama işi derken ne yapıyorsunuz bende o işlerle uğraşıyom

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
belki biliyorsundur ama ben yine hatırlatayım sakın ncz veya hız hilesi gibi şeyler kullanma direk olarak perma ban yersin yeni ets alman gerekir ama bazen hesap bile açtırmıyorlar 2.ets için

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Şaka Maka inşallah herkes istediği notu alır benimde istediğim liseye girersem 5600x 3060 sistem toplayacağım.

Bende lgs öğrencisiyim .
Bende lgs ye gircem :)

Batu17

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
354
İsim
Batuhan Kurt
kodlama işi derken ne yapıyorsunuz bende o işlerle uğraşıyom
oyun içinde mesela örnek vereyim mesela sende reno tır vardır motor gücü en fazla 520 sen ona scania motoru takıp 730 yapabilirsin güneşliğini değiştirebilirsin direksiyonunu reno yerine mercedes direksiyon yapabilirsin mesela öyle şeyler

Top Bottom