- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım sağol teşekkür ederimHocam ben 1660super +i3 12100f ile oynuyorum 60 - 100 arası yüksek ayarlar. Düşükkte 70 alır gibi.
Anladım sağol teşekkür ederimHocam ben 1660super +i3 12100f ile oynuyorum 60 - 100 arası yüksek ayarlar. Düşükkte 70 alır gibi.
Fps alınır ama beklentiyi yükseltmehocamAnladım sağol teşekkür ederim
oynatır ama olline coklu kişi oldugunda fps tahmmini 30 görür ram kullanımı yükselir drop olur ram 16 yaparsan daha verimli olurSelamın Aleyküm Laptop Alıcam ETS Veya Asetto oynamak istiyorum MTA falan Bana Alabiliceğim Fps değerini söyler misiniz.
Marka - Lenovo
Model - ideapad S145
İşlemci - AMD Ryzen 3 3000 Serisi
Ram - 8 GB
Ekran Kartı - 4 GB
HDD - 250
SSD - 256
Masaüstü alıcamoynatır ama olline coklu kişi oldugunda fps tahmmini 30 görür ram kullanımı yükselir drop olur ram 16 yaparsan daha verimli olur
Masaüstü alıcam
oynatır ama olline coklu kişi oldugunda fps tahmmini 30 görür ram kullanımı yükselir drop olur ram 16 yaparsan daha verimli olur
leptop için diyorum benım 8 ram 4050 ekran kartı var ats normal offline drop yiyor fps 15 düşüyor anlık ram 16 yaparsan daha verimli olur masa üstü içinde ram8+8 yap daha iyi olur ekran kartı işlemci güzel alırsan ileri dünükMasaüstü alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi: