Rx 550 ile BF4 ve BF Hardline'de Kaç Fps Alırım?

Reaksiyon skoru
507
İlk sorum sistemim Battlefield hardline ve Battlefield 4 Online oynamak istiyorum ultra veya yüksek veya orta oynatır mı fps kaç olur sistemim şu şekilde
İ3 3240
8 gb ddr3 1333 mhz
Rx 550 2 gb 64 bit ekran kartı (ekran kartları çok pahalı anca bunu bulabildim eskisi baya kötüdü)
250 gb ssd
İkinci sorum malum dolar uçtu oyunu bırakın yurt dışı hiç bir ürünü temin etmekte zorlanır olduk
En uygun fiyatta online oynamamı sağlayacak orjinal tam sürümü nereden satın almam gerekiyor steam uçuyor başka yolu var mı yoksa steamden alcam bide güncellemede sorun olur mu başka yerden almak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus un ekran kartı belirtmeyi unuttum belki marka etkiler ekranım aoc 27 inc

ek : bf 1 en düşükte online nasıl olur?

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
İlk sorum sistemim Battlefield hardline ve Battlefield 4 Online oynamak istiyorum ultra veya yüksek veya orta oynatır mı fps kaç olur sistemim şu şekilde
İ3 3240
8 gb ddr3 1333 mhz
Rx 550 2 gb 64 bit ekran kartı (ekran kartları çok pahalı anca bunu bulabildim eskisi baya kötüdü)
250 gb ssd
İkinci sorum malum dolar uçtu oyunu bırakın yurt dışı hiç bir ürünü temin etmekte zorlanır olduk
En uygun fiyatta online oynamamı sağlayacak orjinal tam sürümü nereden satın almam gerekiyor steam uçuyor başka yolu var mı yoksa steamden alcam bide güncellemede sorun olur mu başka yerden almak

Asus un ekran kartı belirtmeyi unuttum belki marka etkiler ekranım aoc 27 inc

ek : bf 1 en düşükte online nasıl olur?

• Beğen
ekran kartı bi şekilde kaldırır anlamına geliyor sanırım işlemci ram sorun çıkarır mı bit 64 5 fbs daha düşük alıyor 2 gb 128 bite göre bide
eğer bu test doğru ise yapıyor

• Beğen
Geri