Neler Yeni

ETS 2 KAR MODU NASIL İNDİREBİLİRİM ? ( OFFLİNE )

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Alperen Yılmaz
Selamün aleyküm arkdaşlar ets 2'ye kar etkinliği gibi bir şey gelmiş bunu nasıl kurabilirim?
Sadece offline ets oynuyoyorum yani truckers mp kullanmıyorum , kendi oyunumda bunu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
ben oyuna girdim direkt oyle acildi kar efektli

Vision1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Çağatay Emir
Offline'dan kastın nedir şimdi korsan falan diyorsan olmaz. Diğer türlü etkinlik zaten singleplayer'da yapılıyor. Truckersmp henüz güncellenmedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Alperen Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben oyuna girdim direkt oyle acildi kar efektli
benim sadece arka planda kar temalı bir yer aktif oyuna girdiğimde yine aynı güneşli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Offline'dan kastın nedir şimdi korsan falan diyorsan olmaz. Diğer türlü etkinlik zaten singleplayer'da yapılıyor. Truckersmp henüz güncellenmedi.
hayır orijinal steam üzerinden satın aldım topluluk sunucusunda etkinlik gelmiş diyor bunu nasıl aktif edebilirim offline demek istediğim kariyer oluşturdum sadece o kısım üzerinden oynuyorum.

Vision1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Çağatay Emir
benim sadece arka planda kar temalı bir yer aktif oyuna girdiğimde yine aynı güneşli
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır orijinal steam üzerinden satın aldım topluluk sunucusunda etkinlik gelmiş diyor bunu nasıl aktif edebilirim offline demek istediğim kariyer oluşturdum sadece o kısım üzerinden oynuyorum.
World of Trucks hesabı oluştur. Oyunda oturum aç. Daha sonra sözleşmeli iş alarak etkinliğe katılabilirsin.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
misfit
Tüm ETS mapini karlı yapacak güzel bir mod var mı acaba? Karlı yollar, karlı hava vs.

Top Bottom