Neler Yeni

ETS 2 kurduğum araç modları çok yavaş

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
Arkadaşlar birkaç araç modu kurdum ama arabalar en fazla 180 falan yapıyor otobanda, hız limiti falan da kapalı ben bunları nasıl hızlandırırım ? bazı motor modları da kurdum ama araçların kendisi mod olduğu için koyamıyorum o motoru onlara.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tırla kaçla gitmeyi bekliyorsun? 150 160 okey 180e çıkman bile bir başarı diyebilirim. Modlamayla yapanlar vardır belki de bilenler yardımcı olacaktır

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tırla kaçla gitmeyi bekliyorsun? 150 160 okey 180e çıkman bile bir başarı diyebilirim. Modlamayla yapanlar vardır belki de bilenler yardımcı olacaktır
Ne tırı hocam passatla diyorum bunu ben :D araç modu dedim tır modu demedim ki. Supra 250 yapabiliyor ama neden passat 140 en fazla mesela onu diyorum. Ayrıca tıra mod kurdum 300ü görüyor düz yolda tırla kaçla gitmeyi umuyorsun dedin ya.

Mehmed emin Tosun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Mehmed emin Tosun
Arkadaşlar birkaç araç modu kurdum ama arabalar en fazla 180 falan yapıyor otobanda, hız limiti falan da kapalı ben bunları nasıl hızlandırırım ? bazı motor modları da kurdum ama araçların kendisi mod olduğu için koyamıyorum o motoru onlara.
Hocam konunuzdan alakasız kusura bakmayın ama ben bu mod kurmayı yapamadım youtubeden birkaç video izledim ama yine de yapamadım sizin baktığınız veya önerdiğiniz bir video var mıdır?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,480
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Hocam o modla alakalı, yapanlar beygiri az koyuyor gerçekçi olması için, steam workshopda felan 1000bg modu var onlara abone olabilirsiniz

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Şanzıman değiştirmeyi dene.

grasdiyas

80+ Silver
forza 5 oynamanızı öneririm

uzayalkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Uzay Alkan
Discord
ρredator#1881
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam konunuzdan alakasız kusura bakmayın ama ben bu mod kurmayı yapamadım youtubeden birkaç video izledim ama yine de yapamadım sizin baktığınız veya önerdiğiniz bir video var mıdır?
İndirilen scs dosyalarını belgelerim kısmında ETS2>mods klasörüne at ve girişteki mod yöneticisi kısmından aktif et.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam o modla alakalı, yapanlar beygiri az koyuyor gerçekçi olması için, steam workshopda felan 1000bg modu var onlara abone olabilirsiniz
okudunuz mu hocam yazdığımı

Şanzıman değiştirmeyi dene.
değişmiyor şanzıman kendim vites atsamda aynı durum

forza 5 oynamanızı öneririm
parasını verirsen neden olmasın :D

grasdiyas

80+ Silver
İndirilen scs dosyalarını belgelerim kısmında ETS2>mods klasörüne at ve girişteki mod yöneticisi kısmından aktif et.

okudunuz mu hocam yazdığımı

değişmiyor şanzıman kendim vites atsamda aynı durum

parasını verirsen neden olmasın :D
Ben bile crack li oynuyom :D

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
MOddan kaynaklı olabilir ben mod kurduğumda örnek lamborgbini aventador 300kmh üstüne kadar çıkıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,011,956
Üyeler
160,322
Son üye
ozcx
Top Bottom