Neler Yeni

ETS 2 modlar çaışmıyor.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
araba modu yükledim çekici galerisinden aracı seçip süre basıyorum gene tırın içindeyim, yeni yüklediğim için hiçbirşey bilmiyorum.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
araba modu yükledim çekici galerisinden aracı seçip süre basıyorum gene tırın içindeyim, yeni yüklediğim için hiçbirşey bilmiyorum.
Çekici galerisinden satın aldıktan sonra çekici yöneticisi kısmı var ordan aracı seçip süre basman gerekli. Eğer olmazsa kısa bi video kaydedip yükle hocam neyi yanlış yaptığını söyleyelim.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çekici galerisinden satın aldıktan sonra çekici yöneticisi kısmı var ordan aracı seçip süre basman gerekli. Eğer olmazsa kısa bi video kaydedip yükle hocam neyi yanlış yaptığını söyleyelim.
hocam yapıyorum olmuyor dediğiniz gibi, hemen video yükleyeyim hocam ben

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
cansınız hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne yaparsam yapıyım tır geliyor.
anladım hocam garip bi sorun tırı satmayı dener misiniz bi yada bir çalışana bırakın birde garajınızda yer var mı acaba belki tırı bırakacak boş bi alan bulamıyordur.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
anladım hocam garip bi sorun tırı satmayı dener misiniz bi yada bir çalışana bırakın birde garajınızda yer var mı acaba belki tırı bırakacak boş bi alan bulamıyordur.
hocam satmayı demedim ama nerden satacağımı bulamadım

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
hocam satmayı demedim ama nerden satacağımı bulamadım
hocam işin garip kısmı tırınız çekici galerisinde gözükmüyor. hatta tır büyük ihtimal sizin değil tek seferlik işe ait şimdi farkettim
escye bastığınızda sol üstte tek seferlik iş devam etmektedir yazıyor . ya işi bitirin teslim edin yada iptal edip 12k euro ödeyin sonra araçlarınızı alabilirsiniz.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
hocam işin garip kısmı tırınız çekici galerisinde gözükmüyor. hatta tır büyük ihtimal sizin değil tek seferlik işe ait şimdi farkettim
escye bastığınızda sol üstte tek seferlik iş devam etmektedir yazıyor . ya işi bitirin teslim edin yada iptal edip 12k euro ödeyin sonra araçlarınızı alabilirsiniz.
hemen deniyorum hocam haber edeceğim

Hocam çok teşekkür ederim düzeldi şimdi sorun cansınız.

Bide hocam arabalar 90 dan fazla gitmiyor sanırım onun bir kapatma tuşu vardı o neydi

Son düzenleme:

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
hemen deniyorum hocam haber edeceğim

Hocam çok teşekkür ederim düzeldi şimdi sorun cansınız.

Bide hocam arabalar 90 dan fazla gitmiyor sanırım onun bir kapatma tuşu vardı o neydi
Ne demek hocam ayarlara girip oynanış kısmını seçin aşağılarda hız sınırlayıcı seçeneği olacak tiki kaldırın.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
Ne demek hocam ayarlara girip oynanış kısmını seçin aşağılarda hız sınırlayıcı seçeneği olacak tiki kaldırın.
hocam vallahi sayenizde öğrendim çok sağolun, 1 2 mod daha kurdum çok sarıyor oyun.

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
hocam vallahi sayenizde öğrendim çok sağolun, 1 2 mod daha kurdum çok sarıyor oyun.
ne demek hocam ets candır ilk çıktığı seneden beri oynarım arkadaşlarla daha çok sarıyor. Ama ben denk getiremiyorum pek genelde single oynuyorum truckersmp ile online oynayabilirsiniz oyunda 2 saat doldurduktan sonra yalnız kurallara dikkat etmeniz lazım yoksa ban yersiniz direkt. tekerinize taş değmesin :D

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Fettah Özalp
ne demek hocam ets candır ilk çıktığı seneden beri oynarım arkadaşlarla daha çok sarıyor. Ama ben denk getiremiyorum pek genelde single oynuyorum truckersmp ile online oynayabilirsiniz oyunda 2 saat doldurduktan sonra yalnız kurallara dikkat etmeniz lazım yoksa ban yersiniz direkt. tekerinize taş değmesin :D
cansınız hocam çok teşekkürler :D

Top Bottom