Sansar Salvo
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,122
araba modu yükledim çekici galerisinden aracı seçip süre basıyorum gene tırın içindeyim, yeni yüklediğim için hiçbirşey bilmiyorum.
Çekici galerisinden satın aldıktan sonra çekici yöneticisi kısmı var ordan aracı seçip süre basman gerekli. Eğer olmazsa kısa bi video kaydedip yükle hocam neyi yanlış yaptığını söyleyelim.araba modu yükledim çekici galerisinden aracı seçip süre basıyorum gene tırın içindeyim, yeni yüklediğim için hiçbirşey bilmiyorum.
hocam yapıyorum olmuyor dediğiniz gibi, hemen video yükleyeyim hocam benÇekici galerisinden satın aldıktan sonra çekici yöneticisi kısmı var ordan aracı seçip süre basman gerekli. Eğer olmazsa kısa bi video kaydedip yükle hocam neyi yanlış yaptığını söyleyelim.
yükleyin hocam sorun varsa anlarız .hocam yapıyorum olmuyor dediğiniz gibi, hemen video yükleyeyim hocam ben
cansınız hocamyükleyin hocam sorun varsa anlarız .
yükleyin hocam sorun varsa anlarız .
anladım hocam garip bi sorun tırı satmayı dener misiniz bi yada bir çalışana bırakın birde garajınızda yer var mı acaba belki tırı bırakacak boş bi alan bulamıyordur.cansınız hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ne yaparsam yapıyım tır geliyor.
hocam satmayı demedim ama nerden satacağımı bulamadımanladım hocam garip bi sorun tırı satmayı dener misiniz bi yada bir çalışana bırakın birde garajınızda yer var mı acaba belki tırı bırakacak boş bi alan bulamıyordur.
hocam işin garip kısmı tırınız çekici galerisinde gözükmüyor. hatta tır büyük ihtimal sizin değil tek seferlik işe ait şimdi farkettimhocam satmayı demedim ama nerden satacağımı bulamadım
hemen deniyorum hocam haber edeceğimhocam işin garip kısmı tırınız çekici galerisinde gözükmüyor. hatta tır büyük ihtimal sizin değil tek seferlik işe ait şimdi farkettim
escye bastığınızda sol üstte tek seferlik iş devam etmektedir yazıyor . ya işi bitirin teslim edin yada iptal edip 12k euro ödeyin sonra araçlarınızı alabilirsiniz.
Hocam çok teşekkür ederim düzeldi şimdi sorun cansınız.hocam işin garip kısmı tırınız çekici galerisinde gözükmüyor. hatta tır büyük ihtimal sizin değil tek seferlik işe ait şimdi farkettim
escye bastığınızda sol üstte tek seferlik iş devam etmektedir yazıyor . ya işi bitirin teslim edin yada iptal edip 12k euro ödeyin sonra araçlarınızı alabilirsiniz.
Bide hocam arabalar 90 dan fazla gitmiyor sanırım onun bir kapatma tuşu vardı o neydihocam işin garip kısmı tırınız çekici galerisinde gözükmüyor. hatta tır büyük ihtimal sizin değil tek seferlik işe ait şimdi farkettim
Ne demek hocam ayarlara girip oynanış kısmını seçin aşağılarda hız sınırlayıcı seçeneği olacak tiki kaldırın.hemen deniyorum hocam haber edeceğim
Hocam çok teşekkür ederim düzeldi şimdi sorun cansınız.
Bide hocam arabalar 90 dan fazla gitmiyor sanırım onun bir kapatma tuşu vardı o neydi
hocam vallahi sayenizde öğrendim çok sağolun, 1 2 mod daha kurdum çok sarıyor oyun.Ne demek hocam ayarlara girip oynanış kısmını seçin aşağılarda hız sınırlayıcı seçeneği olacak tiki kaldırın.
ne demek hocam ets candır ilk çıktığı seneden beri oynarım arkadaşlarla daha çok sarıyor. Ama ben denk getiremiyorum pek genelde single oynuyorum truckersmp ile online oynayabilirsiniz oyunda 2 saat doldurduktan sonra yalnız kurallara dikkat etmeniz lazım yoksa ban yersiniz direkt. tekerinize taş değmesinhocam vallahi sayenizde öğrendim çok sağolun, 1 2 mod daha kurdum çok sarıyor oyun.
cansınız hocam çok teşekkürlerne demek hocam ets candır ilk çıktığı seneden beri oynarım arkadaşlarla daha çok sarıyor. Ama ben denk getiremiyorum pek genelde single oynuyorum truckersmp ile online oynayabilirsiniz oyunda 2 saat doldurduktan sonra yalnız kurallara dikkat etmeniz lazım yoksa ban yersiniz direkt. tekerinize taş değmesin![]()