1.49 da mevcut halâmod indirdim, 1.49 ve öncesinde araç alımı yerinde modlu araçları gösteren yazıya tıklayınca gösteriyordu
ama komple modlu araçları gösteren yeri kaldırmışlar bende mod indirdim bu araca nasıl ulaşabilirim??
1.50 de modlar yok 1.49 veya daha altı bir sürümü kurmalısınmod indirdim, 1.49 ve öncesinde araç alımı yerinde modlu araçları gösteren yazıya tıklayınca gösteriyordu
ama komple modlu araçları gösteren yeri kaldırmışlar bende mod indirdim bu araca nasıl ulaşabilirim??
Tamam işte şuanlık modlar yok oyunda kursanda yok,gözükmüyorlar 1.49 altında gözüküyorlarvar hocam bir sürü indirdim kurdum ama oyun içinden ulaşamıyorum
e youtuberlar felan nasıl 1.50 de modlu video çekiyor o zaman hacı ben onu anlamadımTamam işte şuanlık modlar yok oyunda kursanda yok,gözükmüyorlar 1.49 altında gözüküyorlar
HOCAM VAR BULDUM KURDUM AMA OYUN İÇİNDEN ULAŞAMIYORUM, MODU AKTİFLEŞTİRDİMDE her şey TAMAM AMA ARACA ULAŞAMIYORUM, OYNUYORSANIZ EĞER ESKİDEN MOD ARAÇLARI DİYE Bİ KISIM VARDI ORAYI BULAMIYORUM1.50 uyumlu mod bulacaksın.
modlu araçları direk bayiden bakmayı denedinizmiHOCAM VAR BULDUM KURDUM AMA OYUN İÇİNDEN ULAŞAMIYORUM, MODU AKTİFLEŞTİRDİMDE her şey TAMAM AMA ARACA ULAŞAMIYORUM, OYNUYORSANIZ EĞER ESKİDEN MOD ARAÇLARI DİYE Bİ KISIM VARDI ORAYI BULAMIYORUM
Tüm araç bayilerine baktım hocam yok maalesefmodlu araçları direk bayiden bakmayı denedinizmi
atölyede olanıda bulamıyorum ki, fmax var ama kullanamıyorum oyun içinden bulamıyorum fmaxı1.50 mod atölyelerde çalışıyor. Denedim. Kendin indiriirsen bozuk çıkabilir.