ETS 2 MODLU ARACA ULAŞAMIYORUM

MamiKK

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,005
mod indirdim, 1.49 ve öncesinde araç alımı yerinde modlu araçları gösteren yazıya tıklayınca gösteriyordu
ama komple modlu araçları gösteren yeri kaldırmışlar bende mod indirdim bu araca nasıl ulaşabilirim??

mod indirdim, 1.49 ve öncesinde araç alımı yerinde modlu araçları gösteren yazıya tıklayınca gösteriyordu
ama komple modlu araçları gösteren yeri kaldırmışlar bende mod indirdim bu araca nasıl ulaşabilirim??
1.49 da mevcut halâ

1.50 de modlar yok 1.49 veya daha altı bir sürümü kurmalısın

var hocam bir sürü indirdim kurdum ama oyun içinden ulaşamıyorum
Tamam işte şuanlık modlar yok oyunda kursanda yok,gözükmüyorlar 1.49 altında gözüküyorlar

Tamam işte şuanlık modlar yok oyunda kursanda yok,gözükmüyorlar 1.49 altında gözüküyorlar
e youtuberlar felan nasıl 1.50 de modlu video çekiyor o zaman hacı ben onu anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bak mesela buda öyle

1.50 uyumlu mod bulacaksın.
HOCAM VAR BULDUM KURDUM AMA OYUN İÇİNDEN ULAŞAMIYORUM, MODU AKTİFLEŞTİRDİMDE her şey TAMAM AMA ARACA ULAŞAMIYORUM, OYNUYORSANIZ EĞER ESKİDEN MOD ARAÇLARI DİYE Bİ KISIM VARDI ORAYI BULAMIYORUM

HOCAM VAR BULDUM KURDUM AMA OYUN İÇİNDEN ULAŞAMIYORUM, MODU AKTİFLEŞTİRDİMDE her şey TAMAM AMA ARACA ULAŞAMIYORUM, OYNUYORSANIZ EĞER ESKİDEN MOD ARAÇLARI DİYE Bİ KISIM VARDI ORAYI BULAMIYORUM
modlu araçları direk bayiden bakmayı denedinizmi

1.50 mod atölyelerde çalışıyor. Denedim. Kendin indiriirsen bozuk çıkabilir.

Gene aynı yerde biraz menü karışmışta mod yöneticisinden aktif ettiysen yor alma yerine gel sağ alta bir yerdeydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer orda gözükmüyorsa sağdan marka olarak da aradıysan 1.50 diye indirdiğin şey 1.50 değildir ben çok yaşadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,984
Üyeler
184,091
Son üye
NeverFallen
Geri