dmuratb 80+ Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 84 Reaksiyon skoru 15 6 Nisan 2021 #1 Merhaba, bugün steam dan ets 2 satın aldım. Oyunu kurdum eğitimi tamamladım sonra tek seferlik iş almam gerekiyordu fakat hangi işi alırsam alayım oyundan atıyor ne yapacağımı bilmiyorum bütün yöntemleri denedim param boşa mı gitti?
Merhaba, bugün steam dan ets 2 satın aldım. Oyunu kurdum eğitimi tamamladım sonra tek seferlik iş almam gerekiyordu fakat hangi işi alırsam alayım oyundan atıyor ne yapacağımı bilmiyorum bütün yöntemleri denedim param boşa mı gitti?
AtiIIa 80+ Bronze Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 1,574 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 20,831 6 Nisan 2021 #2 Çözümü vardır ama 2 saat sınırını geçmediysen iade de edebilirsin.
dmuratb 80+ Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 84 Reaksiyon skoru 15 6 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Shepard yazmış: Çözümü vardır ama 2 saat sınırını geçmediysen iade de edebilirsin. Devamı için tıklayın... Çözüm aradığım için geçtim maalesef
Shepard yazmış: Çözümü vardır ama 2 saat sınırını geçmediysen iade de edebilirsin. Devamı için tıklayın... Çözüm aradığım için geçtim maalesef