safe derken ?Selam arkadaşlar.Ets 2 için safe dosyası indirmek istiyorum.Fakat dosyaların virüslü olmasından korkuyorum.Güvenli ets2 safe dosyaları nereden indirebilirim.Yardımcı olur musunuz
Direkt mod indir? Ayrıca save dosyaları öyle virüs aktarabileceğin dosya türlerinden değil.Selam arkadaşlar.Ets 2 için safe dosyası indirmek istiyorum.Fakat dosyaların virüslü olmasından korkuyorum.Güvenli ets2 safe dosyaları nereden indirebilirim.Yardımcı olur musunuz
Neden save dosyası istiyorsunu cheat engine ile istediğinizi yapabilirsiniz.save yanlış yazmışım pardon
Şey diyor büyük ihtimal %100 bitmiş profil sınırsız para gibi.Neden save dosyası istiyorsunu cheat engine ile istediğinizi yapabilirsiniz.
Mod indirsin direkt ya ihtiyacı olduğunda açar satın alır her şey açık olunca insanın kafası karışıyorŞey diyor büyük ihtimal %100 bitmiş profil sınırsız para gibi.
Yani geri yükleme noktası oluşturup yükleyebilirsiniz.save dosyası yapmak daha kolay olduğu için ve içinde modifiyeli tır olan save dosyası istiyorum para sıkıntı değil
Bende çok yaptım fakat Steam versiyonunda XP yükseltince çöküyorNeden save dosyası istiyorsunu cheat engine ile istediğinizi yapabilirsiniz.
Yanlış yapıyorsunuzdurBende çok yaptım fakat Steam versiyonunda XP yükseltince çöküyor
Knk para hilesi çok rahat oluyor da bir kere XP 0 iken arattım SSD 78 derece felan oldu Google felan açılmadı PC deli gibi kastıYanlış yapıyorsunuzdur
En son sürümde xp yükselttiğimde bir şey olmuyor.
Eskiden aynısı oluyordu fakat yanlış yaptığımı farkına vardım
Neyi yanlış yaptığımı hatırlamıyorum ama
xpyi yükselttikten sonra sür demek yerine sağ altta banka kredi çekme menüsüne girip dener misiniz ?
0 geçersiz sayıldığı için crash atarKnk para hilesi çok rahat oluyor da bir kere XP 0 iken arattım SSD 78 derece felan oldu Google felan açılmadı PC deli gibi kastı