Neler Yeni

ETS 2de perma ban yemişim kalkar mı

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
solladığım için main hesap ban yemişti bende banı beklememek için yan çarı girdim bugün baktığımda 2 hesapta perma ban yediğini gördüm ne yapmalıyım normalde de böyle yapıyordum hiç yemiyordum banı açtırmak için nasıl kolpalar sıkmalıyım yardımcı olur musunuz

Silinsin

80+ Silver
Solladın diye perma atacaklarını sanmıyorum veya Multi hesap açtın diye.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
solladığım için main hesap ban yemişti bende banı beklememek için yan çarı girdim bugün baktığımda 2 hesapta perma ban yediğini gördüm ne yapmalıyım normalde de böyle yapıyordum hiç yemiyordum banı açtırmak için nasıl kolpalar sıkmalıyım yardımcı olur musunuz
Bana da aynısı oldu hatta diğer hesap benim değil arkadaşımındı en son da 1 sene önce girmiştim. Geçen gün ''2 hesaptan girildi'' sebebiyle perma ban atmışlar 2 hesaba da çok saçma 2 kere itiraz ettim kabul etmediler.

doctur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
İbrahim Enes Taşdan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana da aynısı oldu hatta diğer hesap benim değil arkadaşımındı en son da 1 sene önce girmiştim geçen 2 hesaptan girildi diye perma ban atmışlar 2 hesaba da çok saçma 2 kere itiraz ettim kabul etmediler.
ya önceden böyle yapıyordum yemiyordum şimdi niye yedim allahın kolombiyalısı esrar içmekte kafası iyi banlamış beni daha liberia alıp promods giricektim

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
ya önceden böyle yapıyordum yemiyordum şimdi niye yedim allahın kolombiyalısı esrar içmekte kafası iyi banlamış beni daha liberia alıp promods giricektim
Yeni güncelleme gelmiş kurallarda herhalde.Dedim ya ben en son 1 sene önce girmiştim diğer hesaba.Geçen ay da normal ban yedim 3 haftalık onu açmadan perma ban atmışlar direkt.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,235
İsim
Mert Can Ergün
Eskiden ban yiyenler ets2 9tl iken alıp yeni hesap açıp oynuyorlar dı şimdi millet pahalı olduğu için tekrar alamıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,152
Üyeler
166,163
Son üye
Temasgn0
Top Bottom