Ets 2 Perma Ban Yedim Bunu nasıl açtırabilirim?

Reindi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,290
Benim aktif 4 banım vardı 1 sene içinde ve bir tane daha yiyince perma yenildiğini ben daha dün öğrendim ve 5. banıda yiyince perma yemişim ben daha yeni öğrendim 5. bandan sonra permalandığını bunu açtırabilir miyim? yoksa salacağım oyunu ban sebebide daha komik virajı alamadan karşı tıra girdim tırım devrildi bunun için ban yemişim hep oyunda hile yapmadan emekle oynayanlar banlanıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işin komik tarafı direksiyon seti sipariş etmiştim hesabında da değilim umrumda değil basit bir yöntemle yeniden toparlarım hesap ama sıkıntı o değil 7k ya direksiyon seti aldım ona içim acıyor

Son düzenleme:
perma yenen banların açıldığını hiç görmedin o hesabı unut bence. çevremde çok fazla perma yiyen arkadaşım var 1 kere perma yiyince alışıyorsun diyorlardı :D her birinin 3-4 farklı ets hesabı var. senin de gideceğin yol şimdiden belli gibi :D

perma yenen banların açıldığını hiç görmedin o hesabı unut bence. çevremde çok fazla perma yiyen arkadaşım var 1 kere perma yiyince alışıyorsun diyorlardı :D her birinin 3-4 farklı ets hesabı var. senin de gideceğin yol şimdiden belli gibi :D
yo geçenlerde genel bir af geldi herkesin açıldı abimin falanda açıldı

Anca ban affı haftası gelirse açılır
ne zaman geliyor o hafta

hiç bi zaman hakkıyla oynayanlar ban yiyor ama trafiğin içine eden ban yemiyor bende bir 650 lira ayırdım dur şimdi 4 tane bir hesap alayım da bende sağa sola girecem hile yapıpta belki ban yemem

yo geçenlerde genel bir af geldi herkesin açıldı abimin falanda açıldı
uzun zamandır oynamıyorum af geldiğini bilmiyordum.
hiç bi zaman hakkıyla oynayanlar ban yiyor ama trafiğin içine eden ban yemiyor bende bir 650 lira ayırdım dur şimdi 4 tane bir hesap alayım da bende sağa sola girecem hile yapıpta belki ban yemem
hakkıyla oynuyorsan öncesinde yediğin 4 ban neydendi?
trafiğin içinden geçenleri videoya çekip şikayet edersen ban yedirirsin o üşeniyor çekmiyor bu üşeniyor çekmiyor genelde ondan ban yemiyorlar. benim ana hesabımdaki ets'de 4 ban vardı baktım hesap perma yiyebilir gittim yeni hesap açtım ordan herkesin videosunu çekip şikayet ettim. sen de 100 ben deyim 150 kişiyi banlatmışımdır. üşenmeden 3-4 saat video çekip kırpıyordum 15-20 saniyelik yerleri.

uzun zamandır oynamıyorum af geldiğini bilmiyordum.

hakkıyla oynuyorsan öncesinde yediğin 4 ban neydendi?
trafiğin içinden geçenleri videoya çekip şikayet edersen ban yedirirsin o üşeniyor çekmiyor bu üşeniyor çekmiyor genelde ondan ban yemiyorlar. benim ana hesabımdaki ets'de 4 ban vardı baktım hesap perma yiyebilir gittim yeni hesap açtım ordan herkesin videosunu çekip şikayet ettim. sen de 100 ben deyim 150 kişiyi banlatmışımdır. üşenmeden 3-4 saat video çekip kırpıyordum 15-20 saniyelik yerleri.
onlarda virajı alamadığımdan yedim hep parası çok olduğu için ağır yük alıyorum araba 460 beygir olduğu için 25-26 tonu çekmiyor çok yavaş hızlanıyor viraja hızlı girince tır yan yatıyor F7 çekmeye çalışırken karşıdan adam geliyor hemen bana çarpıyor o 3 banı böyle yedim birinide benzinlikte arabam bozuldu çalıştırmaya çalışırken arkada admin beyfendi varmış beni beklemeyince banlamıştı bu yani o magandaların yanında hiçte bişi yaptığımı düşünmüyorum

Geri