Neler Yeni

Ets nin 150 tl olması

Sagittarius

80+ Silver
Ucuz bisey kalmadi oyun pahalli degil sadece uzun yillar ucuz kaldi ve herkes bu fiyata alisti, oyunu kotuleyenler olmus fakat en iyi similasyon oyunu bence fiyatinada deger sadece zevk meselesi bu konu
Tircilik efsanevi hele direksiyon seti varsa ama 150TL olmamalı zaten millet Crack indiriyo ama

Elijah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Çiğdem
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Parçaları,Oyunlar VB.
Instagram
4everrrap
Steam
Elijah
Kaç sene oldu çıkalı hala oyunda tır kullandığını hissetmiyorsun. Abuk subuk güncellemeler getirip duruyorlar. Karşısında rakip bir oyun olmadığı için adamlar hiç bir şey yapmıyorlar oyuna yenilik olarak. Fiyatını zerre hak etmiyor. Modlarla adam edilen bir oyun.
direksiyon setin olmadığı sürece güzel bi oyun değil zaten

BurakReiS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı, işlemci gibi konular. Ayrıca da Valorant.
Bende grafik bozulmaları olmaya başladı şu sıralar esc basınca da direk oyun kapanıyor aşırı sinir bozucu.

ByKayseriLi

80+ Bronze
direksiyon setin olmadığı sürece güzel bi oyun değil zaten

Direksiyon şart değil oyunda asıl olması gereken şeyler yok. Buraya sıralasam 2 sayfa şey çıkar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zamanında 20-30TL olan Rust şuan 308TL

Ben 70₺'ye aldığımı hatırlıyorum. 400 saat kadar oynadım ekip olduğu için sonra herkes dağıldı daha da girmedim. Son güncelleme videolarına baktım biraz oyunu batırdıkları için hiç indirip giresim bile yok.

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Bomboş, amaçsız bir oyun. Zamdan önce 10 liraya bile alınabildiği için rakipsiz durumdaydı. Şimdi ise indirimde bile 50 lira civarına düşüyor. DLC'leri de hesaba katarsak küçük bir servet harcamak gerekiyor artık oyun için.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Bomboş, amaçsız bir oyun. Zamdan önce 10 liraya bile alınabildiği için rakipsiz durumdaydı. Şimdi ise indirimde bile 50 lira civarına düşüyor. DLC'leri de hesaba katarsak küçük bir servet harcamak gerekiyor artık oyun için.

Aslında oyun güzel. Özellikle tır modları ile daha da zevkli hale geliyor ama onun haricinde oyunda cidden pek bir şey yok yani oyunun esprisi yok aslında. Kaç sene oldu oyun çıkalı hala çok eksik yönleri var. Oyun tam olarak tır kullandığını hissettirmiyor sana. Bir de güncellemeler ile sesleri iyice batırdılar tırların motor sesleri robotik gibi geliyor bana nedense. Oyunda bulunan tırların gerçek hayatta olanlarının orijinal motor seslerini ekleseler keşke hepsi yapay ve dandik. Oyunu mod kurarak güzelleştiriyorsun sadece aslında kötü bir şey.

Elijah

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Enes Çiğdem
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Parçaları,Oyunlar VB.
Instagram
4everrrap
Steam
Elijah
Direksiyon şart değil oyunda asıl olması gereken şeyler yok. Buraya sıralasam 2 sayfa şey çıkar :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 70₺'ye aldığımı hatırlıyorum. 400 saat kadar oynadım ekip olduğu için sonra herkes dağıldı daha da girmedim. Son güncelleme videolarına baktım biraz oyunu batırdıkları için hiç indirip giresim bile yok.
valla benimde giresim gelmiyo eskiden arkadaşlarla oynuyoduk sadece ama direksiyon olunca yine bi tık fark eder diye düşünüyorum :D ama şu da var direksiyonla ets2 oynıcama forza horizon serisi var mis gibi asetto corsa var kat kat daha zevkli

Top Bottom