🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Banlanan oyuncular bir daha alamaz velet kitle azalır
37 iken aldımAlıntıyı görüntüleSave 75% on Euro Truck Simulator 2 on Steam
Travel across Europe as king of the road, a trucker who delivers important cargo across impressive distances! With dozens of cities to explore, your endurance, skill and speed will all be pushed to their limits.store.steampowered.com
Alıntıyı görüntüle
Banlanan oyuncular bir daha alamaz velet kitle azalır
Ya orası öyle de şimdi West Balkans DLC çıkacak o da 270 TL'den falan çıkarsa çok.gelen geçen oynamaz
evet fakat artık steamda ucuz bşy kalmadıYa orası öyle de şimdi West Balkans DLC çıkacak o da 270 TL'den falan çıkarsa çok.
Yani orası öyle her şey pahalandı ama 270TL fazla ve promods oynamak için şartevet fakat artık steamda ucuz bşy kalmadı
uzun yılalr ets aşırı ucuzdu onlıneda mılletı bılıyorsun
Haklısınız ona bşy demıyorum sadece eski ets oyuncularından biri olarak onlınedakı veletler çok can sıkıcı uzun süre çok ucuzdu ve herkes aldıYani orası öyle her şey pahalandı ama 270TL fazla ve promods oynamak için şart
Zamlanmadan ATS DLClerini almıştım, 8 tane var 4 tane eksik eh yapacak bir sey yok belki %50 indirimde alinabilir texas dlc.ETS tüm DLC'ler var ama ATS için tüm DLC'leri almayı düşünüyordum, keşke alsaymışım. Bu arada oyun 11 dolar, halen ucuz.
Ets oynuyor musunuz hocam halaZamlanmadan ATS DLClerini almıştım, 8 tane var 4 tane eksik eh yapacak bir sey yok belki %50 indirimde alinabilir texas dlc.
ATSde de baya DLC var 12 tane map var.