ets2 fps drop sorunu

Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarımı yeni aldım 4 ay oldu işlemcim i5 10400F ekran kartım 1660 Super 6 GB 16 GB RAM var. Assetto'da ful ayarlarda 200 FPS 144 FPS arası geziyorum, Forza 4'de Full ayarlarda 120 FPS 180 FPS arası geziyorum. ETS 2 de ful ayarda 400 FPS de iken bir anda drop yiyorum, 40 FPS falan görüyor ayarları düşürüyorum, yine aynısı oluyor. Sebebi nedir ?

Bilgisayarımı yeni aldım 4 ay oldu işlemcim i5 10400F ekran kartım 1660 Super 6 GB 16 GB RAM var. Assetto'da ful ayarlarda 200 FPS 144 FPS arası geziyorum, Forza 4'de Full ayarlarda 120 FPS 180 FPS arası geziyorum. ETS 2 de ful ayarda 400 FPS de iken bir anda drop yiyorum, 40 FPS falan görüyor ayarları düşürüyorum, yine aynısı oluyor. Sebebi nedir ?
TruckersMP mi oynuyorsun?

Evet ama sıngelde de aynısı oluyor..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet ama sıngelde de aynısı oluyor..
Yüklenen uzaklığı, kısaltır mısın? Diğer ayarlar yüksekte kalabilir. Sanırım ayarın ismi 'Görüş mesafesi' tarzında birşeydi.

onu kıstım yine oluyor forzada yapmazken ets de yapması biraz saçma geliyor
Karşılaştırdığın şeyler iki farklı oyun. Elbet bir noktada zorlayıcı birşeye karar vermişsindir. Tüm ayarları teker teker denemeni öneririm. Medium ayarlarda mesela, sorun yaşıyor musun?

Geri