Bütçesiz öneri yapmamız mümkün değil siz bütçe belirtin sıralayayım direksiyonları.
ne yazık ki piyasayı bilmediğim için bütçe veremiyorum ama 400 500 lira bandında olur sevinirim (çok mu düşük oldu )Bütçen nedir
ETS de en iyi sürüş hissiyatı 900 derece olan direksiyon setleridir diğerleri beklediğin hissiyatı muhtemelen vermez
900 derece ucuz yok yani2. El temiz driving force GT bulabilirsin bütçeyi biraz arttırırsan
Ama o fiyata satılan sıfır direksiyon setleri 180 derece ve ETS de çok kötü bi hissiyatı var 180 derecelerin
sahibinden de bir driving force buldum adam 900derece yazmış 900 derece olan modelleri de mi var2. El temiz driving force GT bulabilirsin bütçeyi biraz arttırırsan
Ama o fiyata satılan sıfır direksiyon setleri 180 derece ve ETS de çok kötü bi hissiyatı var 180 derecelerin
sahibinden de 2. el 800 civarı buldum ama onlarda galiba pedal yokEvet 900 derece olanları da var direksiyon setlerinin
Asıl direksiyon setleri 900 derece olanlar zaten diğerleri oyuncak gibi yani verdiğin paraya pişman olursun 180 derece vs.. alırsan
Kaliteli değil pek,oyun oynarken kesintiler oluyor.Taksitle alabiliyorsun rampagenin 900 derecesi var 1100 TL mi neydi en ucuzu bu sanırım ( 0 olarak)
Ucuz etin yahnisi meselesi işteKaliteli değil pek,oyun oynarken kesintiler oluyor.
Taksitle alabiliyorsun rampagenin 900 derecesi var 1100 TL mi neydi en ucuzu bu sanırım ( 0 olarak)
driving force aslında hoşuma gitti o alınır mı olmadı taksit yaparım sıfırınaKaliteli değil pek,oyun oynarken kesintiler oluyor.