The GodFather
80+ Silver
Şuan sıfır olarak satılmıyordriving force aslında hoşuma gitti o alınır mı olmadı taksit yaparım sıfırına
Şuan sıfır olarak satılmıyordriving force aslında hoşuma gitti o alınır mı olmadı taksit yaparım sıfırına
ikinci ellerde 800 tl ye pedallı verseler alırım da 800 900 bandında olanlar hep pedalsızŞuan sıfır olarak satılmıyor
Sıfırı yok maalesefdriving force aslında hoşuma gitti o alınır mı olmadı taksit yaparım sıfırına
2.El Kontroland AP 7 hocam ,başka direksiyonlar muhtemelen gelmez o fiyatlara .ne yazık ki piyasayı bilmediğim için bütçe veremiyorum ama 400 500 lira bandında olur sevinirim (çok mu düşük oldu )
kontrolande baktım da 900 derece altı almayın demişlerdi2.El Kontroland AP 7 hocam ,başka direksiyonlar muhtemelen gelmez o fiyatlara .
Logitech Momo da bakabilirsiniz.
DFGT o fiyata vermiyorlar : (
O bütçeye 900 derece bulmanız mümkün değil hocam.kontrolande baktım da 900 derece altı almayın demişlerdi
yok 180 almam büyük ihtimalle artık ya indirim kovalayacağım ya da düşmesini bekleyeceğimBen 350 TL ye acces direksiyon seti almıştım xb one için ama sinirimi bozmuştu kırmıştım 900 derece olmuştu asla ama asla 180 derece direksiyon seti alma pişman olursun
Temiz ikinci ellere de bak özellikle g29 çok temiz bulunuyor ikinci elde.yok 180 almam büyük ihtimalle artık ya indirim kovalayacağım ya da düşmesini bekleyeceğim.
En ucuz 900 Derece Direksiyon Rampage V900s Arkadaşlarında dediği gibi Pek iyi bir direksiyon değil ama DFGT alsanız güzelce araştırmanız gerekiyor baya eski bir direksiyon seti çünkü , İndirim kovalayıp birazda bütçenizin üstüne çıkarsanız güzel bir direksiyon seti alabilirsiniz.yok 180 almam büyük ihtimalle artık ya indirim kovalayacağım ya da düşmesini bekleyeceğim
2k civarıydı en sonTemiz ikinci ellere de bak özellikle g29 çok temiz bulunuyor ikinci elde.
dediğim dfgt ikinci elleri 800 lira bandında eğer pedal da alırsam 1000 lira o bir tık daha uyar banaEn ucuz 900 Derece Direksiyon Rampage V900s Arkadaşlarında dediği gibi Pek iyi bir direksiyon değil ama DFGT alsanız güzelce araştırmanız gerekiyor baya eski bir direksiyon seti çünkü , İndirim kovalayıp birazda bütçenizin üstüne çıkarsanız güzel bir direksiyon seti alabilirsiniz.