Online da ikili kapalı dorse kullanabilirsin ama biri açık diğeri kapalı kullanamazsın diye biliyorum hiç görmedim.Anladım . Peki Mod İle Farklı 2'Li Dorse Kullanmak Yasakmı ? Örneğin 1.Dorse Normal Kapalı 2. Bağlı Olan Hafriyat
En Son Ne Zaman Gittin?Ben 3'lü dorseyle calais duisburg gidip geliyordum hiç bir sıkıntı yoktu.
Anladım Teşekkürler.Online da ikili kapalı dorse kullanabilirsin ama biri açık diğeri kapalı kullanamazsın diye biliyorum hiç görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Belki finlandiyadan dorseyi alıp sürerek gidebilirsin.
2.5 3 ay oluyor hocam. Kural değişikliği vs geldimi bilmiyorum açıkcası. Gereksiz bir sebebten ban yediğim için bıraktım.En Son Ne Zaman Gittin?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladım Teşekkürler.
Genel af geldi hocam sizinki açılmadımı2.5 3 ay oluyor hocam. Kural değişikliği vs geldimi bilmiyorum açıkcası. Gereksiz bir sebebten ban yediğim için bıraktım.
Değil diye biliyorum ben onu yapıp tag e admin yazdığım için uyarı almıştım arkadaşım perma yemişti ama tag kaynaklıydı arabada sıkıntı olacağını sanmıyorum yinede emin değilim.Skodalara Pilot Boyası Çakar Lamba Fln Yasak Değil Mi ?
Açılmıştır büyük ihtimal ancak oyuna giripte zaman harcayacak isteğim kalmadı çok. Genel af'fın geleli daha 1 ay falan oldu herhalde ya.Genel af geldi hocam sizinki açılmadımı