Geldiğinde haber et her türlü işi yaparım bahçivanlık olur araban bozulur arabanı yaparım kattlen bozulur kattle olurum her şeyi yaparım ben kral.Aynen öyle kral.
bi bakalim durumlar nasil olucak
Ben sizin yerinizde olsam 4 bin euro biriktirir gelirim 32k TL ediyor var ya o parayla sabahlara kadar yer içerim karadeniz turu vs yapar Türkiyeyi gezerim gezecek o kadar güzel yerler var ki ama iş var değil mi o sıkıntıEn az 100k bro.
1 mio TL
Reis iste tam bu noktada yollar ayriliyor.Ben sizin yerinizde olsam 4 bin euro biriktirir gelirim 32k TL ediyor var ya o parayla sabahlara kadar yer içerim karadeniz turu vs yapar Türkiyeyi gezerim gezecek o kadar güzel yerler var ki ama iş var değil mi o sıkıntı
Reis ayip ettin. Kimseyi köle veya o sekilde görmem.Geldiğinde haber et her türlü işi yaparım bahçivanlık olur araban bozulur arabanı yaparım kattlen bozulur kattle olurum her şeyi yaparım ben kral.
Benim her mesleğe gönlüm yatık. Eğer Ankara’da işin olursa tanıdık çoktur şaka yapmıyorum yine bir işin olursa forumdayım tak dediğin yere gelirim.Reis iste tam bu noktada yollar ayriliyor.
ticaretinu yap ve sonra istedin gibi gez. hazir para cobuk biter ve tatli gelir. Sonra ne yiyicen ? Insan oglu bi var bi yok. O yüzden hayatini garanti alicaksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis ayip ettin. Kimseyi köle veya o sekilde görmem.
insan olsun ve efendicine is güc varsa neden olmasin. Ama aklinda bulunsun her isi yaparim deme. Bizim toplumda dedigce o lafi fena adami bozarlar. O yüzden senin meslekve kabileytin neye yatkinsa, onu yap
1 saniyede 1 kuruş daha arttı.8.42 Olmuş...