Neler Yeni

Euro füze gibi ucuyor

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Aynen öyle kral.
bi bakalim durumlar nasil olucak😎
Geldiğinde haber et her türlü işi yaparım bahçivanlık olur araban bozulur arabanı yaparım kattlen bozulur kattle olurum her şeyi yaparım ben kral.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
En az 100k bro.
1 mio TL 😎
Ben sizin yerinizde olsam 4 bin euro biriktirir gelirim 32k TL ediyor var ya o parayla sabahlara kadar yer içerim karadeniz turu vs yapar Türkiyeyi gezerim gezecek o kadar güzel yerler var ki ama iş var değil mi o sıkıntı

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben sizin yerinizde olsam 4 bin euro biriktirir gelirim 32k TL ediyor var ya o parayla sabahlara kadar yer içerim karadeniz turu vs yapar Türkiyeyi gezerim gezecek o kadar güzel yerler var ki ama iş var değil mi o sıkıntı
Reis iste tam bu noktada yollar ayriliyor.
ticaretinu yap ve sonra istedin gibi gez. hazir para cobuk biter ve tatli gelir. Sonra ne yiyicen ? Insan oglu bi var bi yok. O yüzden hayatini garanti alicaksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geldiğinde haber et her türlü işi yaparım bahçivanlık olur araban bozulur arabanı yaparım kattlen bozulur kattle olurum her şeyi yaparım ben kral.
Reis ayip ettin. Kimseyi köle veya o sekilde görmem.
insan olsun ve efendicine is güc varsa neden olmasin. Ama aklinda bulunsun her isi yaparim deme. Bizim toplumda dedigce o lafi😂 fena adami bozarlar. O yüzden senin meslekve kabileytin neye yatkinsa, onu yap

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Reis iste tam bu noktada yollar ayriliyor.
ticaretinu yap ve sonra istedin gibi gez. hazir para cobuk biter ve tatli gelir. Sonra ne yiyicen ? Insan oglu bi var bi yok. O yüzden hayatini garanti alicaksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis ayip ettin. Kimseyi köle veya o sekilde görmem.
insan olsun ve efendicine is güc varsa neden olmasin. Ama aklinda bulunsun her isi yaparim deme. Bizim toplumda dedigce o lafi😂 fena adami bozarlar. O yüzden senin meslekve kabileytin neye yatkinsa, onu yap
Benim her mesleğe gönlüm yatık. Eğer Ankara’da işin olursa tanıdık çoktur şaka yapmıyorum yine bir işin olursa forumdayım tak dediğin yere gelirim.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam