Neler Yeni

Euro füze gibi ucuyor

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
Fiyat umrumda değil sizi ülkesini sevmeyen hainler (!) Ben hep 50 liralık alırım zaten

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Reis iste tam bu noktada yollar ayriliyor.
ticaretinu yap ve sonra istedin gibi gez. hazir para cobuk biter ve tatli gelir. Sonra ne yiyicen ? Insan oglu bi var bi yok. O yüzden hayatini garanti alicaksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis ayip ettin. Kimseyi köle veya o sekilde görmem.
insan olsun ve efendicine is güc varsa neden olmasin. Ama aklinda bulunsun her isi yaparim deme. Bizim toplumda dedigce o lafi😂 fena adami bozarlar. O yüzden senin meslekve kabileytin neye yatkinsa, onu yap
4bin birim para ne ki 2bin euro al o zaman maaşının 4 de 1 bile değildir gez gel yatırım yatırım nereye kadar o parayı mezara götürmemeyeceksin zaten tatilini yap gez toz sonra işinin başına geç

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
4bin birim para ne ki 2bin euro al o zaman maaşının 4 de 1 bile değildir gez gel yatırım yatırım nereye kadar o parayı mezara götürmemeyeceksin zaten tatilini yap gez toz sonra işinin başına geç
Reis zaten senede 4 kere tatil yapiyorum

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Gel bir de Türkiyede yap :) ne bileyim ben senede 1 kere zor yapıyorum :rolleyes:
Iste bende onu diyorum. 4 kere türkiye geliyorum.
reis is durumun ve meslekin yüksekse. Hersey olur. O yüzden kafa yorucAN. Sonra meyvalari yiyicen😂

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Iste bende onu diyorum. 4 kere türkiye geliyorum.
reis is durumun ve meslekin yüksekse. Hersey olur. O yüzden kafa yorucAN. Sonra meyvalari yiyicen😂
Vay be Avrupayıda gezmişsindir Allah banada nasip etsin ne diyeyim ha unutmadan Almanyada yaşayan gurbetçilerin 1 numaralı kuralı 2-3 euroya çikolata almak akrabalara çok iyiymiş diye bahsedersin ve eğer araba ile geldiysen mutlaka BMW olması lazım.mümkünse suv olsun

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Vay be Avrupayıda gezmişsindir Allah banada nasip etsin ne diyeyim ha unutmadan Almanyada yaşayan gurbetçilerin 1 numaralı kuralı 2-3 euroya çikolata almak akrabalara çok iyiymiş diye bahsedersin ve eğer araba ile geldiysen mutlaka BMW olması lazım.mümkünse suv olsun
😂reis sen o tatil gurbetcilere fazla gönlün düsmesin.
onlar cogu yalaka ve hava atiyor. Shoko moko olayi bahane. Onlar cimrilikten😂 getiriyorlar.
ben tr geldimde hic bavul bile almam. Direkt ucak. Tak inerim. 5 yildiz hotele gider. Full olay. Tamamdir olay ve gezerim. Araba önceden kiralarim. Gerisi fasa fiso.
kimse kimsenin gözünü boymasina gerek yok.
tatlilini insan niye yapar? Bi yerler görmek icin ve bedelini dinletmek icin.
ordan oraya shoko ve yalaka modus😅 gitmek olmaz. Cogu gurbetci öyle benim gibi düsünmez. Zaten 70% okumaz etmez burdadave standart work olayinda takiliyor. Burda kusuyur😅 Türkiyede hava atiyor. Insan neyse, o dur. Bu kadar basit

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M
onlar cogu yalaka ve hava atiyor. Shoko moko olayi bahane. Onlar cimrilikten😂 getiriyorlar.
ben tr geldimde hic bavul bile almam. Direkt ucak. Tak inerim. 5 yildiz hotele gider. Full olay. Tamamdir olay ve gezerim. Araba önceden kiralarim. Gerisi fasa fiso.
ordan oraya shoko ve yalaka modus😅 gitmek olmaz. Cogu gurbetci öyle benim gibi düsünmez. Zaten 70% okumaz etmez burdadave standart work olayinda takiliyor. Burda kusuyur😅 Türkiyede hava atiyor. Insan neyse, o dur. Bu kadar basit
ben de aynı şekilde uçaktan direkt inerim yanımda genelde çanta olur sonra giderim beş yıldızlı bir otele ya o zaman araba kiralarım ya da duruma göre önceden kiralamış olurum sonra arabaya binerim tam dolaşırken uyanırım hep böyle oluyor

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
ben de aynı şekilde uçaktan direkt inerim yanımda genelde çanta olur sonra giderim beş yıldızlı bir otele ya o zaman araba kiralarım ya da duruma göre önceden kiralamış olurum sonra arabaya binerim tam dolaşırken uyanırım hep böyle oluyor
Süpersin kral. Helal olsun

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Hayır reis bu işin raconudur bu o çikolata ve BMW ile gelinecek yeğen varsa cebine 50 euro mis gibi :ROFLMAO:

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189
İsim
Jarvis-M

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,189