4bin birim para ne ki 2bin euro al o zaman maaşının 4 de 1 bile değildir gez gel yatırım yatırım nereye kadar o parayı mezara götürmemeyeceksin zaten tatilini yap gez toz sonra işinin başına geçReis iste tam bu noktada yollar ayriliyor.
ticaretinu yap ve sonra istedin gibi gez. hazir para cobuk biter ve tatli gelir. Sonra ne yiyicen ? Insan oglu bi var bi yok. O yüzden hayatini garanti alicaksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis ayip ettin. Kimseyi köle veya o sekilde görmem.
insan olsun ve efendicine is güc varsa neden olmasin. Ama aklinda bulunsun her isi yaparim deme. Bizim toplumda dedigce o lafi fena adami bozarlar. O yüzden senin meslekve kabileytin neye yatkinsa, onu yap
Reis zaten senede 4 kere tatil yapiyorum4bin birim para ne ki 2bin euro al o zaman maaşının 4 de 1 bile değildir gez gel yatırım yatırım nereye kadar o parayı mezara götürmemeyeceksin zaten tatilini yap gez toz sonra işinin başına geç
Gel bir de Türkiyede yap ne bileyim ben senede 1 kere zor yapıyorumReis zaten senede 4 kere tatil yapiyorum
Iste bende onu diyorum. 4 kere türkiye geliyorum.Gel bir de Türkiyede yap ne bileyim ben senede 1 kere zor yapıyorum
Vay be Avrupayıda gezmişsindir Allah banada nasip etsin ne diyeyim ha unutmadan Almanyada yaşayan gurbetçilerin 1 numaralı kuralı 2-3 euroya çikolata almak akrabalara çok iyiymiş diye bahsedersin ve eğer araba ile geldiysen mutlaka BMW olması lazım.mümkünse suv olsunIste bende onu diyorum. 4 kere türkiye geliyorum.
reis is durumun ve meslekin yüksekse. Hersey olur. O yüzden kafa yorucAN. Sonra meyvalari yiyicen
reis sen o tatil gurbetcilere fazla gönlün düsmesin.Vay be Avrupayıda gezmişsindir Allah banada nasip etsin ne diyeyim ha unutmadan Almanyada yaşayan gurbetçilerin 1 numaralı kuralı 2-3 euroya çikolata almak akrabalara çok iyiymiş diye bahsedersin ve eğer araba ile geldiysen mutlaka BMW olması lazım.mümkünse suv olsun
ben de aynı şekilde uçaktan direkt inerim yanımda genelde çanta olur sonra giderim beş yıldızlı bir otele ya o zaman araba kiralarım ya da duruma göre önceden kiralamış olurum sonra arabaya binerim tam dolaşırken uyanırım hep böyle oluyorreis sen o tatil gurbetcilere fazla gönlün düsmesin.
onlar cogu yalaka ve hava atiyor. Shoko moko olayi bahane. Onlar cimrilikten getiriyorlar.
ben tr geldimde hic bavul bile almam. Direkt ucak. Tak inerim. 5 yildiz hotele gider. Full olay. Tamamdir olay ve gezerim. Araba önceden kiralarim. Gerisi fasa fiso.
kimse kimsenin gözünü boymasina gerek yok.
tatlilini insan niye yapar? Bi yerler görmek icin ve bedelini dinletmek icin.
ordan oraya shoko ve yalaka modus gitmek olmaz. Cogu gurbetci öyle benim gibi düsünmez. Zaten 70% okumaz etmez burdadave standart work olayinda takiliyor. Burda kusuyur Türkiyede hava atiyor. Insan neyse, o dur. Bu kadar basit
Süpersin kral. Helal olsunben de aynı şekilde uçaktan direkt inerim yanımda genelde çanta olur sonra giderim beş yıldızlı bir otele ya o zaman araba kiralarım ya da duruma göre önceden kiralamış olurum sonra arabaya binerim tam dolaşırken uyanırım hep böyle oluyor
Hayır reis bu işin raconudur bu o çikolata ve BMW ile gelinecek yeğen varsa cebine 50 euro mis gibireis sen o tatil gurbetcilere fazla gönlün düsmesin.
onlar cogu yalaka ve hava atiyor. Shoko moko olayi bahane. Onlar cimrilikten getiriyorlar.
ben tr geldimde hic bavul bile almam. Direkt ucak. Tak inerim. 5 yildiz hotele gider. Full olay. Tamamdir olay ve gezerim. Araba önceden kiralarim. Gerisi fasa fiso.
kimse kimsenin gözünü boymasina gerek yok.
tatlilini insan niye yapar? Bi yerler görmek icin ve bedelini dinletmek icin.
ordan oraya shoko ve yalaka modus gitmek olmaz. Cogu gurbetci öyle benim gibi düsünmez. Zaten 70% okumaz etmez burdadave standart work olayinda takiliyor. Burda kusuyur Türkiyede hava atiyor. Insan neyse, o dur. Bu kadar basit
Süpersin kral. Helal olsun
Hayır reis bu işin raconudur bu o çikolata ve BMW ile gelinecek yeğen varsa cebine 50 euro mis gibi
Sen ciddisinHocam sizce trden uluslararası diploma alırsak orada ise girebilir miyiz mesela PC mühendisliginde
Sen ciddisin