🔥 Euro tarihi rekor kırdı! 🔥 1€ = 21 ₺

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ben dünya geneli kriz var diyorum sen hala Türkiye'nin enflasyon değerlerini savunuyorum durumumuz çok iyi diyormuşum gibi tavırlar yapıyorsun, yazıklar olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardeşim ben dünya geneli enflasyon katlandı demişim en başını okumuyorsun laf atıyorsun. "Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış" Sizin durumunuz tam olarak bu:D
Yazdıklarını okudum merak etme benim hayatım ekonomi. Okuduğum bölüm de ekonomi şu an yaptığım işte ekonomi :) Neyin ne olduğunu bilerek yazıyoruz. Kişi kendinden bilir işi derler ya senin durumun tam olarak bu. Herkesi kendiniz gibi sanmayın :)

Söyle kim bizde bilelim
Davasında haklı olana

Yazdıklarını okudum merak etme benim hayatım ekonomi. Okuduğum bölüm de ekonomi şu an yaptığım işte ekonomi :) Neyin ne olduğunu bilerek yazıyoruz. Kişi kendinden bilir işi derler ya senin durumun tam olarak bu. Herkesi kendiniz gibi sanmayın :)
Okusaydın öyle bir cevap vermezdin, okuyarak verdiysen artık bilemiyorum:/ devamını sen getir.

Iyi

Durduk yere ne diye siyasete girdin anlamadım.

Burası siyaset yapılacak yer değil, senin Twitter'da olman gerekir.
Siyaset her yerde yapılır seçime 40 gün kalmış

Bu arada dava adamın düşündüğüm kişiyse daha çok beklersin
1680507219887.png

O verdiğim cevabı kime neden vermişim oku kardeşim!

Al oku kardeşim
yav valla sakatsın

Al oku kardeşim
sende gerçekten bi problem var

Al oku kardeşim
yok aga ya anlatamıyorum ya da sen anlamıyorsun, günlük enflasyonumuz adamların yıllığı kadar farkında değilmisin hocam

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,035
Üyeler
184,721
Son üye
MKalkan
Geri