Kardeşim neden yukarıda yazdıgıma cevap vermiyorsun madde madde acıkladım ya ? TCMB REZERV GRAFİĞİ AŞŞAĞIDA !20 yıldır aynı hikaye Evet 20 yıldır bir batmadı bu ülke En son 4-5 yıl önceydi TCMB battı diye yayagaralar kopartılalı.
Yav 1995 te, 2001 çat diye 1 gecede batan TCMB ve Türkiye şimdi niye batmıyor
Eeeee batmış işte. TCMB de Döviz hiç yokmuş. Bırak kasada döviz olmasını -55 MİLYAR DOLARDA borçtaymış. Eeee OLMAYAN dövizle nasıl piyasaya dolar veripte kuru baskılıyorlar?maluma oy verene boydan...
KDNSAKLDSANMDKLDNKSLDMNAKLDASMDKAASKLDAMDKLDMASKLDKLADMAKL AEeeee batmış işte. TCMB de Döviz hiç yokmuş. Bırak kasada döviz olmasını -55 MİLYAR DOLARDA borçtaymış. Eeee OLMAYAN dövizle nasıl piyasaya dolar veripte kuru baskılıyorlar?
ŞŞŞŞşşşşş avrupa kıskanıyor olumm görmüyor musun bitti avrupaEeeee batmış işte. TCMB de Döviz hiç yokmuş. Bırak kasada döviz olmasını -55 MİLYAR DOLARDA borçtaymış. Eeee OLMAYAN dövizle nasıl piyasaya dolar veripte kuru baskılıyorlar?
Fransa bizim imzalar atıldı...KDNSAKLDSANMDKLDNKSLDMNAKLDASMDKAASKLDAMDKLDMASKLDKLADMAKL A
Mesaj otomatik birleştirildi:
ŞŞŞŞşşşşş avrupa kıskanıyor olumm görmüyor musun bitti avrupa
Telefonunu çıkarır misin ?Yav he he. Eoru 4 kuruş arttı memleket battı. Ne anlatıyon sen? 2001 deki siyasilerin merkez bankasından 1 gecede 50 milyar doları tırlarla çaldıklaklarını gördük. O günkü siyasileri savunanların bugün 4 kuruş artan EURO için memleket battı yalanlarınımı dinleyelim....
Eksik demişsin Laikli elden gedeyahhh bunuda demezsen ayıp olurKDNSAKLDSANMDKLDNKSLDMNAKLDASMDKAASKLDAMDKLDMASKLDKLADMAKL A
Mesaj otomatik birleştirildi:
ŞŞŞŞşşşşş avrupa kıskanıyor olumm görmüyor musun bitti avrupa
kanka kahkaha attım helal et KODNSAKDLNADLKASDNASFransa bizim imzalar atıldı...
Dedim varsay kanka askdmksladmsakldasmsEksik demişsin Laikli elden gedeyahhh bunuda demezsen ayıp olur
AÇ değilim Allaha şükür. Telefonumda 10 numara. AÇ AÇ olanlar çıkarıyorlar genelde. AÇ lık kötü şeyTelefonunu çıkarır misin ?
ne sacmalamissin bro tum konuyu okudum adamin dediklerine dogru duzgun cevap bile vermemissinAÇ değilim Allaha şükür. Telefonumda 10 numara. AÇ AÇ olanlar çıkarıyorlar genelde. AÇ lık kötü şey
SWAP nedir bir bak Cevap orada saklıEeeee batmış işte. TCMB de Döviz hiç yokmuş. Bırak kasada döviz olmasını -55 MİLYAR DOLARDA borçtaymış. Eeee OLMAYAN dövizle nasıl piyasaya dolar veripte kuru baskılıyorlar?
Ne yazdığımı okumamışsın demekki. Yada okumuşsun ama diyecek bişeyin olmayınca "eeee telefon mevzu güzel" diyip ordanmı girdinne sacmalamissin bro tum konuyu okudum adamin dediklerine dogru duzgun cevap bile vermemissin