Dostum crack oynarsan emeği hiçe sayıyorsun. Müslümansan bu kul hakkıdır. Değilsen bile bu etik değildir. Tamam herkes alamayabilir ama burda para verenler enayi diyemezsin. Emeğe saygı duyalım.Tabi hocam para vermeden oynamak enayilik, oyuna tam erişim için 100e yakın DLC satın almak akılılık.
Dlc ler indirime girdiğinde diyim tam anlaşılsın. Normali fazla.
Gereksiz pahalı ciddenDlc ler indirime girdiğinde diyim tam anlaşılsın. Normali fazla.
Etik olmayan firmanın fiyatlandırma ve tam oyunu bölüp parça parça satmasıdır. Etik olmayan bir ürünü satın almamaya etik değil demek mantıklıymış. Bu mantıkla Amerika'nın Japonya'ya atom bombası atması etik değil ama Japonlarında 1 atom bombası patlayınca hemen ölmesi de etik değil. Etik dediğin derin anlamları ve kolları olan bir konu sadece alıcıyı değil yapımcıyı, satıcıyı da ilgilendirir.Dostum crack oynarsan emeği hiçe sayıyorsun. Müslümansan bu kul hakkıdır. Değilsen bile bu etik değildir. Tamam herkes alamayabilir ama burda para verenler enayi diyemezsin. Emeğe saygı duyalım.
Dlc sadece harita değil miDlc ler indirimde 60-70tl civarı seneler önce 5tl ye almadım diye üzgün üzgün aldım. Scandinavia almalısın.
oyun bölünmüş oluyor dediğin gibi ama crack oynamak yanlış bir şey sonuçta. (bence)Etik olmayan firmanın fiyatlandırma ve tam oyunu bölüp parça parça satmasıdır. Etik olmayan bir ürünü satın almamaya etik değil demek mantıklıymış. Bu mantıkla Amerika'nın Japonya'ya atom bombası atması etik değil ama Japonlarında 1 atom bombası patlayınca hemen ölmesi de etik değil. Etik dediğin derin anlamları ve kolları olan bir konu sadece alıcıyı değil yapımcıyı, satıcıyı da ilgilendirir.
Hayır harita dışında tekerler kabin içi kabin dışı vb eklentiler de para ile satılıyor.Dlc sadece harita değil mi