Kafam allak bullak. Şu an ki internetim iyi ama Comnet, Euronet veya EfsaneNet arasında kaldım. diğerleri hepsi pahalı. Comnet resmen ikiye ayrılmış durumda. Abdullah abi (forum yöneticisi) Comnet'i öneren video çekmiş. Çoğu yorumda iyi yaziyorlar ama aynı zamanda çoğu yorumda da kötü diyen var. EfsaneNet ve Euronet de sudan ucuz. Bilemedim.Hiç duymadığım firmalar. Çoğu kişi de bilmiyordur burada.
Hangi paketi kullanıyorsunuz şu an?Kafam allak bullak. Şu an ki internetim iyi ama Comnet, Euronet veya EfsaneNet arasında kaldım. diğerleri hepsi pahalı. Comnet resmen ikiye ayrılmış durumda. Abdullah abi (forum yöneticisi) Comnet'i öneren video çekmiş. Çoğu yorumda iyi yaziyorlar ama aynı zamanda çoğu yorumda da kötü diyen var. EfsaneNet ve Euronet de sudan ucuz. Bilemedim.
Oris telekom 35 mbps. Toplasan 2-3 kere sorun yaşamadım. Sadece mevcut aboneye 379 dediği için geçiş yapıyorum. Yani bana pahalı. Lokasyon Balıkesir ve 1000 mbps fiber destekliyor.Hangi paketi kullanıyorsunuz şu an?
Bütçeniz nedir?Oris telekom 35 mbps. Toplasan 2-3 kere sorun yaşamadım. Sadece mevcut aboneye 379 dediği için geçiş yapıyorum. Yani bana pahalı. Lokasyon Balıkesir ve 1000 mbps fiber destekliyor.
Mesajınız düşmemiş bildirimeBütçeniz nedir?
Efsanenet için hem yorum yok hem beğenmeyen vardı . Euronet deneyeceğim 35 fiber 209 tl modem dahil ve taahhütsüz. 1 ay denerim beğenmezsem comnet geçeceğim. Euronet için kötü yorum görmedim ve müşteri hizmetleri bana bir form atacak, ben doldurup PDF şeklinde yollayacağım. Yarın geçiş yapacağım.iki haftadir comnet kullanıyorum bi kere sorun yasamadim. aynı şekilde dukkanda da comnete gecis yaptım onda da sorun yasamadim. Bunun öncesinde turknet turktelekom kullandim yillarca onlarda da sorun yasamadim hic. altyapın iyise önceden sorun yasamadiysan şuanda kolay kolay yasamazsin
Alırsam size haber ederim, aklimdasiniz hocam.comnet öneririm.
Bende onu düşündüm hocam. Şoknet aldım sorunsuzdu. Sonra oris Telekom yani şoknetin taahhütlü hali, o da hep 30-35 arası hiz verdi. Sorunsuzdu yani. Şimdi Euronet karar kıldım. 1 ay sonrasında beğenmezsem comnet geçerim. Zaten digerleri Hepsi 300Alt yapın iyi ise, daha önce farklı firmalarda da sorun yaşamadıysan en ucuzunu öneririm. Alt yapın iyiyse zaten firmaların verdiği alt yapı her türlü TT. En ucuz olanını seçip kullan.
Bende onu düşündüm hocam. Şoknet aldım sorunsuzdu. Sonra oris Telekom yani şoknetin taahhütlü hali, o da hep 30-35 arası hiz verdi. Sorunsuzdu yani. Şimdi Euronet karar kıldım. 1 ay sonrasında beğenmezsem comnet geçerim. Zaten digerleri Hepsi 300