Neler Yeni

Ev hanımları kredi kullanabilir mi?

-ASLAN-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Önder Can
Hiç çalışmamış ev hanımları kredi kullanabilir mi?

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hiç çalışmamış ev hanımları kredi kullanabilir mi?
Kullanabilir mi değil alabilir mi diyecektin. Kullanması için almış olması gerekiyor dimi hocam :)
Bankadan bankaya değişen bir durum diye biliyorum. Bankaların sitelerinden daha detaylı öğrenebilirsin bu sorunun cevabını.

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Kullanabilir mi değil alabilir mi diyecektin. Kullanması için almış olması gerekiyor dimi hocam :)
Bankadan bankaya değişen bir durum diye biliyorum. Bankaların sitelerinden daha detaylı öğrenebilirsin bu sorunun cevabını.
Adam soru sormuş sen halen adamı düzeltmenin peşindesin. Hocam bu durumları artık bırakalım lütfen ya soruya odaklanın hataya değil..

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Adam soru sormuş sen halen adamı düzeltmenin peşindesin. Hocam bu durumları artık bırakalım lütfen ya soruya odaklanın hataya değil..
Ben adamın sorusunun cevabını mantık çerçevesinde verdim gördüğün üzere. Bana laf yetiştireceğine adamın sorununa bir çözüm üretsen daha mantıklı bir hareket olur.

-ASLAN-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
606
İsim
Önder Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı bankaları buldum ev hanımları için diyor ama gelir soruyor

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Ziraat veriyordu galiba en son

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Bazı bankaları buldum ev hanımları için diyor ama gelir soruyor
Burası detaylı bir şekilde anlatmış. İnceleyip daha sonra uygunsa bankaların müşteri hizmetlerini arayabilirsin. Bilgileri doğrulayabileceğin tek yer orası.

Top Bottom