Kullanabilir mi değil alabilir mi diyecektin. Kullanması için almış olması gerekiyor dimi hocamHiç çalışmamış ev hanımları kredi kullanabilir mi?
Adam soru sormuş sen halen adamı düzeltmenin peşindesin. Hocam bu durumları artık bırakalım lütfen ya soruya odaklanın hataya değil..Kullanabilir mi değil alabilir mi diyecektin. Kullanması için almış olması gerekiyor dimi hocam
Bankadan bankaya değişen bir durum diye biliyorum. Bankaların sitelerinden daha detaylı öğrenebilirsin bu sorunun cevabını.
Ben adamın sorusunun cevabını mantık çerçevesinde verdim gördüğün üzere. Bana laf yetiştireceğine adamın sorununa bir çözüm üretsen daha mantıklı bir hareket olur.Adam soru sormuş sen halen adamı düzeltmenin peşindesin. Hocam bu durumları artık bırakalım lütfen ya soruya odaklanın hataya değil..
Bazı bankaları buldum ev hanımları için diyor ama gelir soruyorKullanabilir mi değil alabilir mi diyecektin. Kullanması için almış olması gerekiyor dimi hocam
Bankadan bankaya değişen bir durum diye biliyorum. Bankaların sitelerinden daha detaylı öğrenebilirsin bu sorunun cevabını.
Bazı bankaları buldum ev hanımları için diyor ama gelir soruyor