kart başvurdum kart eve gelmedi uygulamda gözüküyorNays bana kredi kartı vermek istiyor kullanan varmı nasıldır iyi midir??
garanti iyi değil aidat alıyor 850 ödedim aidatDaha önce bu kredi kartını hiç duymadım. Bilindik kartları tercih etsen çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Özellikle dolandırıcılığın arttığı şu dönemde fazla bilinmedik bir kredi kartı tercih etmek oldukça tehlikeli bir islem. Önerim ise sudur: Kolay kredi kartı veren bankalar arasından Garanti BBVA'nın bonus özellikli kartı var, hem verdiği puanlar çok fazla hem anlaşmalı üyeleri çok fazla hem de taksit imkanları oldukça avantajlı. Alıntıyı görüntüle
ben kullanıyorum gayet güzel aidat sız bir kart ama iki sıkıntısı tek var, fiziksel bir kartı olmaması (nfc ile fiziksel miş gibi kullanılabiliniyor.) ve hiç kampanyasının olmaması.Nays bana kredi kartı vermek istiyor kullanan varmı nasıldır iyi midir??
nays iş bankasına ait hocam. hatta iş banksı hesabından yönetebiliyorsun nays kredi kartını.Daha önce bu kredi kartını hiç duymadım. Bilindik kartları tercih etsen çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Özellikle dolandırıcılığın arttığı şu dönemde fazla bilinmedik bir kredi kartı tercih etmek oldukça tehlikeli bir islem. Önerim ise sudur: Kolay kredi kartı veren bankalar arasından Garanti BBVA'nın bonus özellikli kartı var, hem verdiği puanlar çok fazla hem anlaşmalı üyeleri çok fazla hem de taksit imkanları oldukça avantajlı. Alıntıyı görüntüle
yıllarca kullandım kredi akrtı olduğunu bilmiyordum. nays yerine iş bankasından alın daha güvenilir olur.Nays bana kredi kartı vermek istiyor kullanan varmı nasıldır iyi midir??