Geçendede benzer bir konu açmıştım pek bir şey anlamadım babamın ziraat ve akbank kartı var Sanal alışveriş için nasıl kullanabilirim.İlk kartın olacaksa ve kredi geçmişin yoksa muhtemelen vermezler. Bu arada kredi kartının onaylanıp onaylanmayacağıda meçhul.
%90 red verir direkt ama şansına limit verirse de 1000-2000 lira falan maks.Öğrenciyim nays 35.000 limitli bir kredi kartı verir mi
Sürekli aynı soruları sorduğumun farkındayım.Ziraatten sanal alışveriş yapabilirmiyim komisyon vs kesermi yada nasıl yapmalıyım%90 red verir direkt ama şansına limit verirse de 1000-2000 lira falan maks.
Kredi kartı (+ harcama kadar limit) veya banka kartı (+ harcama kadar para) varsa alışveriş yapabilirsin. Komisyon falan olmaz.Sürekli aynı soruları sorduğumun farkındayım.Ziraatten sanal alışveriş yapabilirmiyim komisyon vs kesermi yada nasıl yapmalıyım
Hocam ziraatıkartı internet bankacılığında nasıl aktif hale getirebilirimKredi kartı (+ harcama kadar limit) veya banka kartı (+ harcama kadar para) varsa alışveriş yapabilirsin. Komisyon falan olmaz.
Bilmiyorum araştırın ziraat kullanmadım hiç.Hocam ziraatıkartı internet bankacılığında nasıl aktif hale getirebilirim