Ev için wifi şerit led önerisi

kacr2828

80+
Reaksiyon skoru
50
Herkese merhaba, şerit led bakıyorum ancak istediğim özellikleri kapsayan bir ürün ya ben bulamadım yada denk gelemedim,

rgb , sese duyarlı, wifi uzaktan yönetilebilen, aynı zamanda kumandası olursada güzel olur, şerit led arıyorum.

bu üründen forumda anlayan arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim...

WS2812B LED şerit ve SP107E kontrolcü
@sami şahin
arkadaşın dediği kontrolcü çok güzel eğer ışıkların müzik ile sekron çalışma özelliği umrunda değil ise sp105e de alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

led zaten klasik WS2812B led pixsellerin olabildiğince birbirine yakın olduğuna dikkat edin bazen satıcılar fotolara faklı ürün koyup farklı ürün satabiliyorlar.

ws2812b-rgb-serit-led-ip30-metrede-60-led-5metre__0824284728094175.jpg

bu led pixsel yakınlığı olursa iyi olur.

Son düzenleme:
arkadaşın dediği kontrolcü çok güzel eğer ışıkların müzik ile sekron çalışma özelliği umrunda değil ise sp105e de alabilirsin.

led zaten klasik WS2812B led pixsellerin olabildiğince birbirine yakın olduğuna dikkat edin bazen satıcılar fotolara faklı ürün koyup farklı ürün satabiliyorlar.

Alıntıyı görüntüle
bu led pixsel yakınlığı olursa iyi olur
Peki ayrı ayrı alırsam montajını ben mi yapacağım lehim vb. Kendi Adaptörü varmı bu saydığınızın iki ürünün yoksa onuda almam gerekiyormu? Pek anladığım konular değil açıkçası

Peki ayrı ayrı alırsam montajını ben mi yapacağım lehim vb. Kendi Adaptörü varmı bu saydığınızın iki ürünün yoksa onuda almam gerekiyormu? Pek anladığım konular değil açıkçası
sadece 5v bir adaptör istediğin uzunluktaki şerit led ve bir kontrolcüye ihtiyacın var tek paket olarak satılan ayrı ayrı satılan modeller var ben şahsen ayrı ayrı almayı tercih ederim.

leğim vesayre hiç bir şey yok her şey soketli.

Aliexpress önerir misiniz? peki?

@sami şahin
bu olabilir seçenekleri size uygun ise yoksa bu kontrolcüye sahip bir ton paket var ve ayrı da satılıyor bu kontrolcü.

attığım görseldeki led şeritten olmasına dikkat edin sadece

Geri