Neler Yeni

Çözüldü✓ Ev interneti değiştikten sonra YouTube da ki bazı videolara erişemiyorum.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,624
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Arkadaşlar evimize Vodofone ev interneti bağlandı bundan önce TürkTelekom kullanıyorduk ve internet bağlandıktan sonra bazı kanalların videoları kısıtlanmış gözüküyor örneğin Levo, Baldiback gibi kanallarda oluyor bu sorun.

Bu video kısıtlandı. Lütfen Google Workspace yöneticinizi ve/veya ağ yöneticisi kısıtlamalarınızı kontrol edin diye bir hata alıyorum. İlk başta Google hesabımda bir kısıtlama var sanıyordum fakat televizyondan YouTube 'a girip Baldiback'in videosunu açtığımda yine aynı hatayı alıyorum ve televizyonda Google hesabım açık değil. Ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler. Bu arada konuyu bilerek Ağ kategorisinde açtım çünkü sorun benim düşüncemle internet ile alakalı. Ayrıca şeyi farkettim bu olay daha çok argo kelimeler tarzı kullanan kanallarda oluyor mesela o tarz kanalları arattırdığımda şöyle bir hata alıyorum Ağ yöneticiniz tarafından Kısıtlı Mod etkinleştirildiğinden bazı sonuçlar kaldırıldı.

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
Bence sizde güvenli internet profili açmışlar müşteri hizmetlerini arayıp kapattıra bilirsiniz.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,624
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom